"Σπουδαία η δουλειά που έκανε ο Αμπέλ!"

Aπό paok24.com: Ο Αμπέλ Φερέιρα έφυγε από την Μπράγκα, για να "μετακομίσει" στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ. Ο γνωστός στο ελληνικό κοινό, Ρικάρντο Σα Πίντο, ήταν αυτός που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας.
Πηγή: paok24.com
"Σπουδαία η δουλειά που έκανε ο Αμπέλ!"

Η Μπράγκα μετά το... σοκ της φυγής του Αμπέλ Φερέιρα, προσπαθεί να βρει τα πατήματα της, ξεκινώντας τη "μάχη" της τόσο στην Primeira Liga, όσο και στο Europa League.

Την περασμένη Πέμπτη, οι Πορτογάλοι επικράτησαν με 4-2 της Μπρόντμπι στη Δανία στο πρώτο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο κι έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση, με φόντο τον επαναληπτικό.

Μιλώντας για την κατάσταση της ομάδας του και το ξεκίνημα της σεζόν, ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον προπονητή του ΠΑΟΚ, για τον οποίο μάλιστα μίλησε με τα καλύτερα λόγια, αναφέροντας:

"Έχω κρατήσει αρκετές ιδέες από τον Αμπέλ, πολλά στοιχεία. Είναι ένας καλός μου φίλος, ένας σπουδαίος προπονητής. Δουλέψαμε μαζί στην Σπόρτινγκ, όταν ξεκινούσε την προπονητική του καριέρα, Βρήκα μία ισορροπημένη ομάδα σε επίθεση κι άμυνα, που ξέρει τι θέλει, τι ζητάει στο γήπεδο και τι πρέπει να κάνει σε κάθε στιγμή ενός αγώνα".

Διαβάστε ακόμη...