Αποφασίζουν για προπονητή

Από inpaok.com : Στην απόφαση για τον επόμενο προπονητή της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, θα καταλήξουν οι επιτελείς της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, που εξετάζουν τα ονόματα των τεχνικών που υπάρχουν στην λίστα τους.
Πηγή: inpaok.com
Αποφασίζουν για προπονητή

Από την πλευρά του Δικεφάλου, δεν έχει γίνει καμία επίσημη επαφή με κανέναν προπονητή, πάρα τις οποίες άσκοπες πρωτοβουλίες έχουν πάρει διάφοροι… καλοθελητές.

Οι όποιες συζητήσεις έχουν γίνει είναι σε φιλολογικό επίπεδο, με προπονητές που είτε ενδιαφέρουν, είτε αυτοπροτάθηκαν στον ΠΑΟΚ, με τους Ζντόβτς, Καλαφατάκη και Μέξα να ανήκουν στην τελευταία κατηγορία, όπως και αρκετοί ακόμη τεχνικοί που είναι ελεύθεροι και φτάνουν σε διψήφιο αριθμό.

Το όνομα του Κώστα Φλεβαράκη, βρίσκεται εδώ και καιρό στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ωστόσο, οποιαδήποτε απόφαση παρθεί θα είναι συνολική και όχι οποιουδήποτε έχει απλά μια προτίμηση για τον πάγκο του Δικεφάλου.

Έτσι, τα μέλη της διοίκησης μαζί με τους επιτελείς της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, θα καθίσουν από την Δευτέρα (12/8) στο τραπέζι, προκειμένου να καταλήξουν στον εκλεκτό και κατόπιν θα υπάρξει επίσημη κρούση από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...