Γιάννης Ψαρράς: “Ο Γιαννούλης έχει μέλλον…”

Από sfina.gr: Ένας από τους βετεράνους παίκτες του ΠΑΟΚ, που ήρθαν από άλλη πόλη και αγάπησαν τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Ψαρράς από την Πάτρα, μίλησε στον FOCUS 103,6 για την ομάδα του Δικεφάλου και "εστίασε" στον Δημήτρη Γιαννούλη:
Πηγή: sfina.gr
Γιάννης Ψαρράς: “Ο Γιαννούλης έχει μέλλον…”

-"Τον αδίκησε τον Γιαννούλη η φάση του αυτογκολ, αυτά συμβαίνουν, αλλά μετά ήταν πολύ καλός και βοήθησε σημαντικά την ομάδα, είχε μάλιστα συμμετοχή στο πρώτο γκολ, που μπήκε από δική του ασίστ. Ο Γιαννούλης έχει ικανότητες και μπορεί να είναι στην ενδεκάδα, το αξίζει..."

-"Εάν ο Πέλκας έβαζε το γκολ στο 2-1 και έκανε το 3-1, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά στο δεύτερο ημόχρονο, γιατί ο Άγιαξ ήταν τρομαγμένος στην Τούμπα, με την ανατροπή του σκορ. Ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια τον Άγιαξ και μπορούσε να νικήσει στο πρώτο παιχνίδι. Η ρεβάνς θα είναι δύσκολη, αλλά πάντα είχε ο ΠΑΟΚ την ψυχική δύναμη να παίζει αυτά τα μεγάλα παιχνίδια. Μπορεί να κάνει γκολ και να τους δημιουργήσει προβλήματα εκεί μέσα".

-"Το ματς το έβλεπα στην Κέρκυρα, οπου έκανα διακοπές και δίπλα μου ήταν κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, με κασκόλ, φανέλες κλπ και μόλις μπήκε το 1-1 σηκώθηκα και πανηγύρισα, με ακολούθησαν κι αυτοί. Όταν τους είπα ποιος είμαι, έκλαιγαν και ήταν στην αγκαλιά μου, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Ήταν 50άρηδες και με είχαν προλάβει στον ΠΑΟΚ και φυσικά θυμηθήκαμε τα παλιά. Πώς να τα ξεπεράσω όλα αυτά; Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια..."

Διαβάστε ακόμη...