H βοηθεία του Σαββίδη και η επόμενη μέρα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Απο paokday.gr: O Ιβάν Σαββίδης για ακόμη μια φορά δείχνει με τον τρόπο του πως δεν αφήνει κανένα τμήμα στην μοίρα του και σαν αρχηγός της "ασπρόμαυρης" οικογένειας δίνει ανάσα ξανά σε ένα ιστορικό τμήμα του συλλόγου που είχε φτάσει ένα βήμα πριν την καταστροφή.
Πηγή: paokday.gr
H βοηθεία του Σαββίδη και η επόμενη μέρα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει να κοιταει το μέλλον και χωρίς δεύτερη σκέψη έδωσε την εντολή να πληρώσει ο ίδιος τις υποχρεώσεις της ΚΑΕ προς εφορία και ΙΚΑ.

Μια ακόμη κίνηση που δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι πλέον ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας από τους ευεργέτες όχι μόνο του ποδοσφαιρικού αλλά ολόκληρου του συλλόγου που λέγεται ΠΑΟΚ.

Με αυτή την οικονομική βοήθεια δίνει ξανά παλμό στο μπάσκετ του "Δικεφάλου" για να μπορέσει να επιστρέψει στην φυσιολογικότητα. Γιατί όλο αυτό το χρονικό διάστημα η ΚΑΕ ουσιαστικά δεν λειτουργούσε.

Πλέον το τμήμα μπορεί να ξεκινήσει να λειτουργεί εκ νέου και να τρέχει θέματα που αφορούν την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, τις οφειλές που υπάρχουν προς παίκτες αλλά και την δημιουργία ομάδας.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα όλα θα τρέξουν και με αγώνα δρόμου ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να ξεκινήσει μετά την γιορτή της Παναγίας την προετοιμασία του για μια πολύ δύσκολη σεζόν.

Από εκεί και πέρα η επόμενη μέρα είναι δύσκολη και θέλει μεγάλες αποφάσεις για να μπορέσει το τμήμα να προχωρήσει και να εξασφαλιστεί με κάποιο τρόπο οτι δεν θα υπάρξουν καταστάσεις ίδιες όπως αυτές που ζήσαμε όλοι μας το φετινό καλοκαίρι.

Το πρώτο βήμα θα πρέπει να είναι η απομάκρυνση όλων αυτών που ήταν στην προηγούμενη διοίκηση. Εξαίρεση θα πρέπει να αποτελεί ο Χρήστος Καραμπέρης.

Απο εκεί και πέρα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η νέα διοίκηση της ΚΑΕ που θα οριστεί από το πρωτοδικείο θα πρέπει να είναι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη μαζί με εκπροσώπους του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Από τον ορισμό της νέας διοίκησης (δεν θα σταθώ στα ονόματα) θα πρέπει να τρέξουν δύο σημαντικά θέματα.

Το πρώτο μαζί με ολόκληρη την "ασπρόμαυρη" οικογένεια είναι ο έλεγχος των πεπραγμένων της προηγούμενης διοίκησης. Αυτό θα πρέπει να γίνει για να μπορέσει τόσο η διοίκηση που θα έχει αναλάβει τις τύχες της ομάδας,τόσο ΑΣ ΠΑΟΚ αλλά και ο κόσμος να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για όλα αυτά που έγιναν τα τελευταία 8 χρόνια στην ΚΑΕ.

Για να υπάρχει η γνώση σε όλους για τα λάθη και για τις πιθανές παραλείψεις που έγιναν με στόχο να μην ξανασυμβούν.

Το δεύτερο είναι το πιο σημαντικό και ταυτόχρονα και πιο δύσκολο κομμάτι. Να μπορέσει η ΚΑΕ με κάποιον τρόπο να λειτουργεί μόνη της, δίχως να φτάνει στο χείλος του γκρεμού και να περιμένει την καλή καρδιά του Σαββίδη για να βοηθήσει για να μην έρθει το μοιραίο.

Αυτό μπορεί μπορεί να γίνει με δύο τρόπους.

Ο ένας είναι με την εύρεση ενός επενδυτή που θα έχει την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει μια προσπάθεια ο ΠΑΟΚ να μπορέσει να βγει απο την αφάνεια και να γίνει ξανά ανταγωνιστικός.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ιβάν Σαββίδη κι άλλοι παράγοντες της "ασπρόμαυρης" οικογένειας και να κοιτάξουν το μέλλον έτσι ώστε να βοηθήσουν όπως μπορούν απο κοινού για να μπορέσει η ομάδα βγει απο την αφάνεια του Ελληνικού μπάσκετ.

Κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο αλλά και ταυτόχρονα δεν είναι και δύσκολο. Αν όλοι συστρατευτούν για το κοινό καλό τότε η λύση μπορεί να προκύψει μέσα από την ίδια την οικογένεια....

ΥΓ: Ζουρνατζίδης και Σταυρόπουλος γιατί δεν έχουν παραιτηθεί ακόμη;

ΥΓ: R.I.P. για όλες αυτές τις εξαφανισμένες φωνούλες που είχαν το θράσος να κατηγορήσουν τον Ιβάν Σαββίδη ότι δεν βοηθάει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ και το αφήνει να καταστραφεί και δεν έλεγαν κουβέντα γι' αυτούς που έφεραν το ιστορικό τμήμα σε αυτή την κατάσταση....

YΓ: Όταν λέω την αλήθεια, δεν το κάνω για να πείσω εκείνους που δεν τη γνωρίζουν, αλλά για να υπερασπιστώ αυτούς που τη γνωρίζουν.

Διαβάστε ακόμη...