ΠΑΟΚ: Αλλάζει το κλίμα, τρέχουν για Μαργαρίτη, Λίνο, κόουτς

Απο basketplus.gr: Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Basketplus φαίνεται οτι επιβεβαιώνεται. Κινητικότητα από σήμερα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ η οποία ζει με την αναγεννημένη ελπίδα οτι ο Ιβάν Σαββίδης θα στηρίξει την προσπάθεια για την φετινή επιβίωση της ομάδας. Aναμένονται οι πρώτες οικονομικές ανάσες και για αυτό...
Πηγή: basketplus.gr
ΠΑΟΚ: Αλλάζει το κλίμα, τρέχουν για Μαργαρίτη, Λίνο, κόουτς

Σύμφωνα και με την ενημέρωση από την ΚΑΕ και μάλιστα στις 11 το βράδυ (Πέμπτη 8/8) άρχισαν με ουσιαστική βάση και πάλι οι επαφές με τους ατζέντηδες των Μαργαρίτη, Χρυσικόπουλου. Διπλός ο στόχος... Και να συμφωνήσουν σε διακανονισμό αποπληρωμής των περσινών οφειλόμενων και να εξασφαλιστούν για το επόμενο σε ισχύ συμβόλαιο τους, ώστε να παίξουν και την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα έχει γίνει και κουβέντα με την πλευρά του Σταύρου Σχίζα που περιμένει άμεσα καταβολή οφειλόμενων πριν κινηθεί νομικά. Πάντως επαναλήφθηκε οτι δεν υπάρχει περίπτωση να υπογράψει άνθρωπος του ΠΑΟΚ για να μείνουν ελέυθεροι Μαργαρίτης, Χρυσικόπουλος, εκτός και αν υπάρξει σοβαρή πρόταση παραχώρησης τους. Ειδικά τώρα που θα εξασφαλίσουν έστω και στο παραπέντε τα οφειλόμενα. Μένει στους παίκτες πολέιν να αποφασίσουν πως θα κινηθούν και ειδικά ο Χρυσικόπουλος που φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ.

Στο μεταξύ στην λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ βρίσκονται και 5-6 προπονητές, Έλληνες και ξένοι (Φλεβαράκης, Σκουρτόπουλος, Γαβριήλ, Μουλαομέροβιτς...) και το κλαμπ θα αρχίσει επαφές ανάλογα με το μπάτζετ που θα εξασφαλιστεί για αυτή την θέση, πάντα με τον Κώστα Χαραλαμπίδη στο σταφ.

Διαβάστε ακόμη...