“Αγκάθι” ο Ουάρντα

Απο sfina.gr: Ο Αμρ Ουάρντα παραμένει το μεγάλο «αγκάθι» στο ρόστερ. Ο Αιγύπτιος προπονείται καθημερινά ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα στη Νέα Μεσημβρία και φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να «καθίσει πάνω» στο συμβόλαιό του, που του αποφέρει 500.000 ευρώ τον χρόνο.
Πηγή: sfina.gr
“Αγκάθι” ο Ουάρντα

Δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα κάποια εφικτή λύση στο θέμα και ο τρόπος που μπορεί να απεγκλωβιστούν οι «ασπρόμαυροι» από την παρουσία του Ουάρντα, ο οποίος έχει εξελχιθεί σε «βαρίδιο» για την ομάδα.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ενδιαφερόμενη ομάδα για τον Αιγύπτιο και όσα γράφονται για ομάδες από την Κύπρο ή τις ΗΠΑ που θέλουν να τον αποκτήσουν δεν ευσταθούν.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ πληρώνει το λάθος που έγινε όταν αποκτήθηκε από τον Παναιτωλικό ο Αιγύπτιος πριν από 2,5 χρόνια. Υπήρξαν, τότε, εισηγήσεις προβληματισμού, που πριέγραφαν με σαφήνεια τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του, αλλά τελικά δεν λήφθηκαν υπόψη από τους υπεύθυνους του αγωνιστικού σχεδιασμού και ολοκληρώθηκε η αγορά του από την ομάδα του Αγρινίου.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ομάδα που είναι διατεθειμένη να δαπανήσει ούτε ένα ευρώ για τον Ουάρντα, αφού τα τεερτίπια του πλέον έγιναν γνωστά και λειτουργούν αποτρεπτικά για οποιαδήποτε ενδιαφερόμενη ομάδα

Διαβάστε ακόμη...