“Είναι ανοικτή η πρόκριση, σπουδαίο να παίζεις απέναντι στον Αγιαξ”

Από paokrevolution.net: Με αφορμή την επικείμενη μεταγραφή του Φαν Ντε Μπεκ στην Ρεάλ, ο Ανχελ Κρέσπο φιλοξενήθηκε σε ραδιόφωνο της Ισπανίας και φυσικά δεν περιορίστηκε στο σχόλιο για τον 22χρονο Ολλανδό μέσο:
Πηγή: paokrevolution.net
“Είναι ανοικτή η πρόκριση, σπουδαίο να παίζεις απέναντι στον Αγιαξ”

"Σίγουρα το ιδανικό για εμάς θα είναι να πάρει άμεσα μεταγραφή και να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τρίτης" είπε γελώντας ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου που αναφέρθηκε και στη μάχη με την ολλανδική ομάδα: "Είναι σπουδαίο να παίζεις απέναντι στον Αγιαξ και η πρόκριση για εμάς παραμένει ανοικτή.

Το 2-2 του πρώτου αγώνα μπορεί να δίνει το προβάδισμα στον αντίπαλο μας αλλά είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα που θα μας δώσει την πρόκριση" είπε ο Ανχελ και συνέχισε: "Η αλήθεια είναι πως αισθάνομαι κουρασμένος αφού ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και ο αντίπαλος μας είχε την κατοχή και έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ. Αλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίξαμε με μια ομάδα που πέρσι έφτασε στην ημιτελική φάση του CHL και έχασε την πρόκριση στον τελικό στις καθυστερήσεις".

Ο Ισπανός δημοσιογράφος σημείωσε πως είναι άδικο για τον πρωταθλητή Ολλανδίας αλλά και της Ελλάδας να μην μπαίνουν απευθείας στους ομίλους: "Δυστυχώς αυτό συμβαίνει. Αλλά από την άλλη γνωρίζουμε πως η Ισπανία, η Ιταλία, η Γερμανία και η Αγγλία έχουν πολλές ομάδες στους ομίλους. Είναι κάτι που πρέπει να αποδεχθούμε και αγωνιζόμαστε πλέον και εμείς και ο Αγιαξ να τα καταφέρουμε".

Διαβάστε ακόμη...