Συνεχίζει για έβδομη χρονιά ο Άγγελος Αγγελίδης

Από acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον Άγγελο Αγγελίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.
Πηγή: acpaok.gr
Συνεχίζει για έβδομη χρονιά ο Άγγελος Αγγελίδης

Ο Άγγελος θα ταχθεί στο πλευρό του προπονητή, Βασίλη Μασλαρινού, με την ιδιότητα του βοηθού προπονητή, τόσο στο γυναικείο τμήμα, όσο και στο τμήμα Νεανίδων. Παράλληλα, θα αναλάβει ως προπονητής, το τμήμα των Παγκορασίδων.

Ο νεαρός τεχνικός, συμμετείχε ενεργά σε όλες τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, τόσο της γυναικείας ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης, ο Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Πρώτα απ'όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Αντιπρόεδρο, κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο και τον έφορο της ομάδας, κ. Αγγελίδη, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στο πρόσωπο μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω για έβδομη συνεχή χρονιά, σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Πέρσι, καταφέραμε να είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα, όπου όλα τα τμήματα του πήγαν στις τελικές φάσεις. Φέτος, με το ίδιο μεράκι και όρεξη, θέλουμε να συνεχίσουμε το έργο μας, δημιουργώντας ακόμα περισσότερες αθλήτριες, οι οποίες θα απαρτίσουν μελλοντικά την γυναικεία ομάδα, όπως κάνει ο ΠΑΟΚ παραδοσιακά όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος, θέλω να εκφράσω την χαρά μου, για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ γιγαντώνεται σε όλα τα τμήματα και πρωταγωνιστεί».

Καλή επιτυχία στην νέα χρονιά Άγγελε! Πάμε ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...