Νίκος Κοκκώνης: «... όνειρο μου να κλείσω την καριέρα μου με τίτλο στον ΠΑΟΚ...»

Κατηγορία: Χάντμπολ ΑνδρώνΑπό acpaok.gr:Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Νίκο Κοκκώνη, ο οποίος συμφώνησε και θα παραμείνει στην ομάδα του Δικεφάλου την αγωνιστική περίοδο 2019-20.
Πηγή: acpaok.gr
Νίκος Κοκκώνης: «... όνειρο μου να κλείσω την καριέρα μου με τίτλο στον ΠΑΟΚ...»

Ο 37χρονος αθλητής που αγωνίζεται στην θέση πίβοτ, θα συνεχίσει για ακόμα μία χρονιά στα... ασπρόμαυρα, δείχνοντας ότι αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της νέας προσπάθειας, που θα κάνει ο ανανεωμένος Δικέφαλος την νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά την ανανέωση συνεργασίας του, ο Νίκος Κοκώνης δήλωσε στο acpaok.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, τον έφορο του τμήματος και τους προπονητές, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και την θέληση τους να βρεθώ συμμέτοχος σε αυτή την νέα προσπάθεια που γίνεται. Είναι κάτι που με τιμάει ιδιαίτερα και μου δίνει κίνητρο, να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Για μένα είναι όνειρο ζωής να κλείσω την καριέρα μου με κάποιον τίτλο με την φανέλα που έζησα τις μεγαλύτερες χαρές στην καριέρα μου. Κλείνοντας να ευχηθώ να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μακριά από τραυματισμούς».

Καλή επιτυχία Νίκο στην νέα σεζόν! Πάμε ΠΑΟΚ!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Διαβάστε ακόμη...