Ρομπ Γιάκομπς: “Έκλαψα όταν είδα τη γεμάτη Τούμπα με τον Άγιαξ”!!

Από sfina.gr: Ένας Ολλανδός προπονητής που άφησε το στίγμα του στον ΠΑΟΚ, επί εποχής Βουλινού, με τη μεγάλη ομάδα του Μαγκντί, του Μητσιμπόνα, του Σκαρτάδου και των αδερφών Χασάν, ο Ρομπ Γιάκομπς, μίλησε στον focus 103,6 για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Άγιαξ που είδε, εξωτερικεύοντας τις σκέψεις του για την ομάδα, στην οποία δούλεψε, αλλά και αγάπησε.
Πηγή: sfina.gr
Ρομπ Γιάκομπς: “Έκλαψα όταν είδα τη γεμάτη Τούμπα με τον Άγιαξ”!!

«Όταν είδα γεμάτη την Τούμπα, έκλαψα, θυμήθηκα τις παλιές εκείνες, καλές στιγμές και η γυναίκα μου απόρησε για την αντίδρασή μου, αλλά της εξήγησα ότι δεν μπορώ να ξεχάσω τις όμορφες στιγμές που έζησα σε αυτή την ομάδα», είπε ο Ρομπ Γιάκομπς, για να συνεχίσει: «Ο Άγιαξ έβαλε τυχερό γκολ, το πρώτο, αλλά και το δεύτερο, ενώ ο ΠΑΟΚ δυο πολύ όμορφα γκολ, δουλεμένα στην προπόνηση και εάν ήταν πιο ουσιώδης σε δυο φάσεις, θα μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ. Ο Άγιαξ δεν ήταν καλός στην Τούμπα και το αδύνατο σημείο του ήταν στο κέντρο της άμυνας, εκεί όπου οι δυο νεαροί δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος και εάν χτυπήσει εκεί στο δεύτερο παιχνίδι, μπορεί πάλι να σκοράρει».

Για τη ρεβάνς: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βάλει δυο γκολ, για να έχει ελπίδες πρόκρισης, αλλά εάν διατηρήσει το μηδέν παθητικό που μπορεί να ευνοεί τον Άγιαξ, θα πρέπει να κάνει μια επίθεση στα τελευταία λεπτά και ό,τι βγει, Με ένα γκολ και 0-1, περνάει ο ΠΑΟΚ, άρα καλό θα είναι να παίξουν συντηρητικά στο δεύτερο παιχνίδι. Να πιστέψουν στις δυνατότητές τους και να μην σκεφτούν με ποια ομάδα παίζουν, αλλά πώς θα είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο ζενίθ της απόδοσης».

Διαβάστε ακόμη...