Το πολύ-πολύ… να προκριθεί!

Ο Αγιαξ και μετά το ματς, είναι ό,τι ήταν πριν το ματς. Φαβορί. Ισχυρό. Αλλά όχι ακλόνητο. Πολύ περισσότερο, όχι άτρωτο. Η επιτυχία ανήκει στον ΠΑΟΚ. Γράφει ο Αλέξης Σπυρόπουλος.
Πηγή: sdna.gr
Το πολύ-πολύ… να προκριθεί!

Ένα (πρώτο) ημίχρονο που έλεγες «να μη τελειώσει» γιατί εύκολα θα μπορούσε να κλείσει στο 3-1, κι ένα (δεύτερο) ημίχρονο που έλεγες «πότε θα τελειώσει» γιατί εύκολα θα μπορούσε να πάει στο 2-3, έκαναν να κάτσει εν τέλει το ματς στο 2-2. Fair enough, που λένε.

Ο Αγιαξ και μετά το ματς, είναι ό,τι ήταν πριν το ματς. Φαβορί. Ισχυρό. Αλλ' όχι ακλόνητο. Πολύ περισσότερο, όχι άτρωτο. Η επιτυχία ανήκει στον ΠΑΟΚ. Ανέδειξε, ακριβώς τα τρωτά σημεία. Έβαλε την καλύτερη προσπάθεια που είχε για να βάλει, άλλοτε ποδοσφαιρική κι άλλοτε ηρωική. Κράτησε μια άνιση παρτίδα, σε κατάσταση ισορροπίας. Πούλησε τρέλα, όσο πέρυσι τέτοιες μέρες με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Και θα πάει στο Άμστερνταμ, για να κάνει αυτό που ξέρει. Να πουλήσει και την όση άλλη τρέλα του 'χει απομείνει. Ολλανδική ομάδα, σε επτά περιπτώσεις, ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξεπεράσει ποτέ. Τώρα, το πολύ-πολύ...να προκριθεί!

Διαβάστε ακόμη...