Αυτοκριτική και από Φαν ντε Μπέεκ

Από paok24.com: Μετά τον Ντούσαν Τάντιτς και ο Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ έμεινε στην απόδοση του «Αίαντα» στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα, κάνοντας λόγο για ανεπίτρεπτο τρόπο αντίδραση, στο γκολ του Άκπομ.
Πηγή: paok24.com
Αυτοκριτική και από Φαν ντε Μπέεκ

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του Άγιαξ, είχε τις ενστάσεις του για την εικόνα της ομάδας του στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου και ο νεαρός Ολλανδός συμπαίκτης του, έδειξε να συμφωνεί...

Τα πρώτα 15 λεπτά ξεκινήσαμε καλά δεν κάναμε λάθη και πετύχαμε το 0-1. Αλλά ξαφνικά κάναμε πολλά λάθη ακόμα και όταν πιέζαμε, δεχτήκαμε μια πάσα η οποία διέσχισε όλο το γήπεδο και έδωσε χώρο στον αντίπαλο. Αυτό είναι κάτι που δεν επιτρέπεται» είπε ο Φαν ντε Μπέεκ, ο οποίος συνέχισε και για το δεύτερο ημίχρονο, λέγοντας πως ο Άγιαξ, δε δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες.

«Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε μεγάλες ευκαιρίες, μόνο ο Χούντελααρ ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα θα έπρεπε να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί στο τέλος».

Όσο για τη ρεβάνς; «Πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι με την μπάλα στα πόδια και να σταθούμε καλύτερα στην πίεση του ΠΑΟΚ. Δεν μπορούμε να ξαναεμφανιστούμε με τόσα κενά» ήταν η απάντηση του Φαν ντε Μπέεκ.

Διαβάστε ακόμη...