“Η… κατάρρευση για 15 λεπτά στην Τούμπα”

Από thessports.gr: Για την βελτίωση που πρέπει να έχουν στο δεύτερο ματς αυτός και οι συμπαίκτες του μίλησε σε ολλανδικά ΜΜΕ ο Ντούσαν Τάντιτς.
Πηγή: thessports.gr
“Η… κατάρρευση για 15 λεπτά στην Τούμπα”

Ο Σέρβος άσος των Ολλανδών υποστήριξε ότι η ομάδα του έχασε τον έλεγχο για 10-15 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Δικέφαλος ισοφάρισε και προηγήθηκε.

Αναλυτικά τόνισε: «Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική. Δείξαμε κάποια καλά πράγματα, αλλά καταρρεύσαμε για 15 λεπτά. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα και μετά, μπορούμε να νικήσουμε στη διοργάνωση. Δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις στην ανάπτυξη στο πρώτο ημίχρονο. Χάναμε εύκολα τη μπάλα και ο ΠΑΟΚ μετά, είχε την ευκαιρία για κόντρα επιθέσεις. Πρέπει να το σταματήσουμε αυτό και να αρχίσουμε να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα και στις προσωπικές μονομαχίες. Αν τα κάνουμε αυτά, θα πάμε στους ομίλους του Champions League».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Με τον Μπλιντ, είχαμε πάντα τον πιο έξυπνο παίκτη μας με τη μπάλα. Στη συνέχεια, δεν υπήρχε πρόβλημα. Το αποτέλεσμα είναι καλό, αλλά έπρεπε να έχουμε νικήσει. Ο ΠΑΟΚ είχε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Στη ρεβάνς πρέπει να τα πάμε καλύτερα»

Διαβάστε ακόμη...