Κουλακιώτης: «Με γεμάτη Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα έχει το πλεονέκτημα»

Από arenafm.gr: Στο σημερινό σπουδαίο παιχνίδι με τον Άγιαξ στη Τούμπα, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον ARENA FM 89.4 ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουλιακιώτης.
Πηγή: arenafm.gr
Κουλακιώτης: «Με γεμάτη Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα έχει το πλεονέκτημα»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ότι έχει να έρθει καιρό στη Τούμπα: «Μου λείπει σίγουρα πολύ. Ευελπιστώ στο μέλλον να έρθω. Παρακολουθώ όμως την ομάδα και πανηγυρίζω τις επιτυχίες της. Εύχομαι να έρθουν και πολλές άλλες στο μέλλον. Αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση με τον Άγιαξ».

Για το σημερινό παιχνίδι και ποια συναισθήματα επικρατούν σ τους παίκτες: «Η αναμονή πριν από τέτοιες αναμετρήσεις είναι ότι χειρότερο. Δεν περνάνε οι ώρες. Σίγουρα βέβαια θα γεμίσει το πρόγραμμα , θα δουν κάποιο βίντεο, θα δώσει οδηγίες ο προπονητής, όμως και πάλι οι ώρες περνάνε αργά. Ο παίκτης περιμένει πως και πώς να ξεκινήσει το παιχνίδι στη γεμάτη Τούμπα και να φύγει το άγχος. Φυσικά είναι απαραίτητο να κλειστεί η ομάδα το ξενοδοχείο, προκριμένου να είναι συγκεντρωμένοι οι παίκτες».

Για τα στοιχεία που είχε πέρσι ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του: «Τα χαρακτηριστικά που είχε ήταν η σταθερότητα και η ποιότητα, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ήταν η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Η σταθερότητα θα πρέπει να φανεί και στο σημερινό παιχνίδι, να μη δεχθεί το γκολ. Αν το καταφέρει έχει πολλές ελπίδες για τη πρόκριση».

Για το αν συμφέρει στον ΠΑΟΚ αργός ρυθμός στο παιχνίδι: «Είναι μια δύσκολη ερώτηση. Να πιέσει ψηλά, απέναντι σε έναν αντίπαλο που κυκλοφορεί πολύ εύκολα τη μπάλα και έχει ικανότητα στο σκοράρισμα; Ή να καθίσει πίσω και να προσπαθήσει να βγει αυτός στην κόντρα;Στη διάρκεια του αγώνα ίσως να αλλάξει τη τακτική ο ΠΑΟΚ, βλέποντας τον αντίπαλο».

Για το ότι ο νέος προπονητής ποντάρει στη περσινή ενδεκάδα: «Αν το άλλαζε εντελώς δεν θα είχε γρήγορα αποτελέσματα. Είναι λογικό και σωστό ότι κρατήθηκε ο περσινός κορμός. Δεν έγιναν πολλές μεταγραφές. Είχαμε βέβαια τραυματισμούς, θα λείψει ο Βιεριίνια. Ο ΠΑΟΚ με γεμάτη Τούμπα, όμως, θα έχει το πλεονέκτημα».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ πήρε αήττητος το πρωτάθλημα αλλά δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά στο Γιουρόπα Λιγκ: «Δεν νομίζω ότι δεν δόθηκε προσοχή. Ήταν θέμα τύχης και κακής ημέρας. Η ομάδα έδειξε, όμως, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο ότι ήταν η καλύτερη. Έχει ποιοτικούς παίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα έχει την ίδια επιτυχία και τα επόμενα χρόνια».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει εκτός έδρας αποτελέσματα και χάνει προκρίσεις στη Τούμπα: «Δεν μπορείς να δώσει κάποια εξήγηση. Μια γεμάτη Τούμπα, μπορεί να σου δώσει θετικά αλλά και αρνητικά. Όταν πάνε όλα καλά, κάθε παίκτης που αγωνίζεται σε γεμάτη Τούμπα, πετάει. Όταν πάει κάτι στραβά, όμως, το μουρμουρητό από την εξέδρα μεταφέρεται και στον αγωνιστικό χώρο. Όταν είσαι παίκτης που δεν το αντέχεις, θα σε επηρεάσει. Θεωρώ όμως ότι είναι τέτοιο, πλέον, το επίπεδο του ΠΑΟΚ, που δεν επηρεάζεται από τέτοια. Ο κόσμος είναι ώριμος, ξέρει πώς να υποστηρίξει την ομάδα του και το ίδιο θα κάνει και σήμερα».

Διαβάστε ακόμη...