Το μυαλό και στις κληρώσεις

Aπό paok24.com: Ο Δικέφαλος θα μάθει το μεσημέρι της Δευτέρας το τι ακολουθεί στο ευρωπαϊκό του ταξίδι τη φετινή σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Το μυαλό και στις κληρώσεις

Την Τρίτη στις 20:00 από το γήπεδο της Τούμπας κόντρα στον Άγιαξ ξεκινάει η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ που ως πρωταθλητής Ελλάδας συμμετέχει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νιόν της Ελβετίας θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις τόσο για τα playoff του Champions League (13:00) όσο και για το Europa League (14:30) με τον ΠΑΟΚ να συμμετέχει και στις δύο και να μαθαίνει ποιος θα είναι ο επόμενος ευρωπαϊκός του αντίπαλος, ανάλογα φυσικά με το σε ποια διοργάνωση θα συνεχίσει έπειτα από τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ.

Ένα βήμα πριν τα... αστέρια

Εάν ο ΠΑΟΚ ξεπεράσει το εμπόδιο του Άγιαξ, τότε θα δώσει το παρών στα playoff του Champions League με στόχο να πάρει ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στους πιθανούς αντίπαλους του ΠΑΟΚ θα είναι η Σλάβια Πράγας, η Γιούνγκ Μπόις και οι νικητές των ζευγαριών ΑΠΟΕΛ – Καραμπάχ και Ρόζενμποργκ – Μάριμπορ.

Εφόσον αποκλείσει τον Άγιαξ, ο ΠΑΟΚ σιγουρεύει την ευρωπαϊκή του παρουσία μέχρι τον Δεκέμβριο, καθώς ακόμη κι αν αποκλειστεί στα playoff του Champions League, θα πάει απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Τι τον περιμένει στο Europa League

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ γνωρίσει τον αποκλεισμό από την ολλανδική ομάδα, τότε θα συνεχίσει την πορεία του στο Europa League.

Και σε αυτή τη διοργάνωση ο Δικέφαλος θα διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους μέσω των playoff, με την κλήρωση να πραγματοποιείται στις 14:30 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει ως πιθανούς αντιπάλους τους νικητές των αγώνων του τρίτου προκριματικού του Γιουρόπα Λιγκ:

Σουτιέσκα – Λίνφιλντ
Λουντογκόρετς – TNS
Σαράγεβο – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
Αστάνα – Βαλέτα
Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ντάνταλκ

Διαβάστε ακόμη...