Φαν Ντε Μπέεκ: «Υπάρχει επαφή του Άγιαξ με την Ρεάλ»

Από sdna.gr:Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης προς το πρόσωπό του επιβεβαίωσε ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του Άγιαξ με την Φίτεσε.
Πηγή: sdna.gr
Φαν Ντε Μπέεκ: «Υπάρχει επαφή του Άγιαξ με την Ρεάλ»

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Άγιαξ, έκανε τα... πάντα για να αποφύγει η ομάδα του την ισοπαλία στην πρεμιέρα του ολλανδικού πρωταθλήματος, αφού σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε μια ασίστ στο ισόπαλο 2-2 με την Φίτεσε και μετά το τέλος του ματς μίλησε για τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται για τον ίδιο.

Ο Φαν Ντε Μπέεκ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης προς το πρόσωπό του, σημειώνοτας ότι τόσο ο «Αίαντας», όσο και οι Μαδριλένοι είναι καλές επιλογές για τον ίδιο, με την υπόθεση της μεταγραφής του να την χειρίζεται ο ατζέντης του.

«Ναι υπάρχει επαφή του Άγιαξ με τη Ρέαλ Μαδρίτης και γνωρίζω για το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο μου. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Ο ατζέντης μου χειρίζεται αυτή την υπόθεση. Τόσο ο Άγιαξ, όσο και η Ρεάλ είναι καλές επιλογές για έμένα», ανέφερε στην δήλωσή του ο 22χρονος μεσοεπιθετικός του «Αίαντα».

Διαβάστε ακόμη...