Τα μπέρδεψε ο μάνατζερ του Άκπομ

Από sdna.gr: «Φωτιά» πήγε να βάλει ο ατζέντης του Τσούμπα Άκπομ αναφορικά με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, μπερδεύοντας -ωστόσο- τα πράγματα.
Πηγή: sdna.gr
Τα μπέρδεψε ο μάνατζερ του Άκπομ

Τι ακριβώς ισχύει με τον 23χρονο φορ του Δικεφάλου...

Σύμφωνα με μια συνέντευξη του Εμέκα Ομπάσι για τον Τσούμπα Άκπομ υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, με τον ατζέντη να εξετάζει τις περιπτώσεις που υπάρχουν, κάνοντας -ωστόσο- ένα βασικό λάθος δεδομένου πως αμέλησε το γεγονός πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ δεν τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά αυτό του 2021...

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, λοιπόν: «Μελετάμε τις προτάσεις της Γουέστ Χαμ, της Φρανκφούρτης και της Μάιντς. Ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία αλλά η Γουέστ Χαμ προσπαθεί να προλάβει την προθεσμία των μεταγραφών που λήγει στις 8 Αυγούστου. Εάν όχι, δεν αποκλείεται μια κίνηση στη Γερμανία, όπου η Φρανκφούρτη και το Μάιντς έχουν επίσης δείξει ενδιαφέρον.

Θα αναθεωρήσουμε τα πάντα. Είναι μια κατάσταση win-win και για τις δύο πλευρές γιατί θα έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ με το τέλος της σεζόν. Ανεξάρτητα από το πόσο καλός είναι γι 'αυτούς, ξέρουν ότι δεν θα είναι επικερδής εάν τον αφήσουν να φύγει στο τέλος του συμβολαίου του».

Και εκεί ακριβώς έγκειται το λάθος του δεδομένου πως ο Άκπομ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και δεν αποκλείεται οι επιτελείς του Δικεφάλου να προχωρήσουν άμεσα σε ανανέωση δεδομένου πως φαντάζει ένα project με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμη...