Ξέρει από Βίνσιτς ο ΠΑΟΚ (video)

Aπό inpaok.com:Στον πρώτο αγώνα του γηπέδου της Τούμπας, κόντρα στον Άγιαξ για τον πρώτο αγώνα του Γ' προκριματικού γύρου του UEFA Champions League, διαιτητής θα είναι ο Σλοβένος, Σλάβκο Βίνσιτς.
Πηγή: inpaok.com
Ξέρει από Βίνσιτς ο ΠΑΟΚ (video)

Ο διαιτητής από την Σλοβενία δεν είναι άγνωστος στον Δικέφαλο, αλλά ούτε και στον κόσμο του, καθώς έχει ξανά έρθει στο γήπεδο της Τούμπας, για να σφυρίξει τον αγώνα, κόντρα στην Φιορεντίνα, στην πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Europa League της περιόδου 2016-2017.

Σε γενικές γραμμές είχε πάει καλά με το μόνο «μελανό» σημείο να είναι ένα χέρι που υπήρξε μέσα στην περιοχή της Φιορεντίνα στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης, το οπποίο θα μπορούσε να σφυριχτεί υπέρ των «ασπρόμαυρων».

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας (57′ Σάκχοφ), Κάμπος (58′ Κρέσπο), Ροντρίγκες, Κλάους (78′ Tιάμ).

Φιορεντίνα (Πάουλο Σόουζα): Ταταρουσάνου, Ροντρίγκες, Μπαντέλι, Κάλινιτς, Αστόρι, Μαξιμιλιάνο Ολιβέιρα, Σαλσέδο (74′ Μπερναρντέσι), Μπόρχα Βαλέρο, Τόμοβιτς, Ίλισιτς (62′ Σάντσες), Μπαμπακάρ (75′ Τέγιο).

Δείτε τα (λίγα) στιγμιότυπα από εκείνο το παιχνίδι:

Διαβάστε ακόμη...