Επιχείρηση - Καντουρί στον ΠΑΟΚ με φόντο τον Άγιαξ

Από sdna.gr: Δεν ήταν ευχάριστα τα νέα αναφορικά με τον Ομάρ Ελ Καντουρί μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, με τον Μαροκινό να εμφανίζει και πάλι ενοχλήσεις. Το παλεύουν μέχρι τέλους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ...
Πηγή: sdna.gr
Επιχείρηση - Καντουρί στον ΠΑΟΚ με φόντο τον Άγιαξ

Δεδομένου πως τα χρονικά περιθώρια με φόντο την πρώτη αναμέτρηση με τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στενεύουν, στις τάξεις του ΠΑΟΚ δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι με τυχόν απώλειες ιδιαίτερα σημαντικών ποδοσφαιριστών όπως αυτή του Ομάρ Ελ Καντουρί.

Τις τελευταίες ημέρες ο Μαροκινός εμφάνισε ενοχλήσεις στη μέση και συγκεκριμένα δείχνει να πονάει στην κίνηση κατά την διάρκεια των προπονήσεων, με το επιτελείο του Δικεφάλου να έχει... πέσει πάνω στον ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον επαναφέρουν στην επιθυμητή κατάσταση.

Και μπορεί σήμερα ο Ελ Καντουρί να έβγαλε κομμάτι της προπόνησης, ωστόσο, υπάρχει αγωνία όσο δεν υποχωρούν οι ενοχλήσεις.

Το σίγουρο είναι πως αύριο θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του και αν φυσικά μπορεί να τον υπολογίζει ο Αμπέλ Φερέιρα δεδομένου πως η προετοιμασία για τον Άγιαξ μπαίνει στην τελική ευθεία και ο Πορτογάλος καταστρώνει τα σχέδια του...

Διαβάστε ακόμη...