Η περίπτωση Λάμπρου, οι σκέψεις του ΠΑΟΚ και ο πιθανός δανεισμός…

Απο sfina.gr: Το ενδιαφέρον μια ομάδα από την Ολλανδία και μια από την Βέλγιο, φαίνεται πως προσέλκυσε ο Λάζαρος Λάμπρου, αφού τον γνωρίζουν καλύτερα από την φανταστική σεζόν που έκανε πέρσι με την φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ.
Πηγή: sfina.gr
Η περίπτωση Λάμπρου, οι σκέψεις του ΠΑΟΚ και ο πιθανός δανεισμός…

Δημοσιεύματα στο Βέλγιο και την Ολλανδία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον τόσο της Κλαμπ Μπριζ, όσο και της Χέρενφεν για την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού του Δικεφάλου.

Ο Λάζαρος Λάμπρου στα μέσα του Ιουνίου συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ σε όλα και έγινε μια σημαντική αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του, που πλέον ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Το προηγούμενο συμβόλαιο του Λάμπρου με τον Δικέφαλο έληγε το επόμενο καλοκαίρι, γι' αυτό και οι ασπρόμαυροι, πλήρως ικανοποιημένοι και από την πολύ καλή σεζόν του 21χρονου παίκτη στη Φορτούνα Σιτάρντ, αποφάσισαν να του το επεκτείνουν για άλλα τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της LIVE SPORT εκτός από τις αποδοχές του ανέβηκε και η ρήτρα αποδέσμευσης του, η οποία από 3.000.000 ευρώ «εκτοξεύτηκε» στα 10.000.000 ευρώ, ένα δείγμα του πόσο πιστεύουν στον ΠΑΟΚ στον Λάζαρο Λάμπρου.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία άλλαξε τα δεδομένα για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, ωστόσο ο ίδιος έχει εκφράσει δημόσια την θέληση του να μείνει στο ρόστερ της ομάδας και να κερδίσει τον Αμπέλ Φερέιρα μέσα από τις προπονήσεις και τις ευκαιρίες που θα το δοθούν.

Σίγουρα είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας να δώσουν το ποσό της ρήτρας του τόσο η Κλαμπ Μπριζ, όσο και η Χέρενφεν, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί αν κατατεθεί μια πρόταση έστω και μικρότερη από τα 10.000.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...