Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Πανελληνίου- Δύο «χρυσά» για τον ΠΑΟΚ!

Με... ασπρόμαυρες επιτυχίες ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κολύμβησης ανδρών-γυναικών που διεξάγεται στο Κολυμβητήριο Αλίμου.
Πηγή: acpaok.gr
Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Πανελληνίου- Δύο «χρυσά» για τον ΠΑΟΚ!

Στα 50m ελεύθερο-ανδρών, ο αθλητής του συλλόγου μας, Οδυσσέας Μελαδίνης, τερμάτισε στην δεύτερη θέση, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Χρήστος Παπαδόπουλος , κατέλαβε την έβδομη θέση.

Στα 50m ελεύθερο- γυναικών, η αθλήτρια του συλλόγου μας, Βασιλική-Σταυρούλα Μπάκα , τερμάτισε στην δεύτερη θέση, προσθέτωντας ακόμα ένα μετάλλιο στην συλλογή του Δικεφάλου. Στο ίδιο αγώνισμα, η Κάλια Αντωνίου, τερμάτισε στην πέμπτη θέση.

Στα 200m ύπτιο-ανδρών, ο αθλητής του συλλόγου μας, Νικόλας Σοφιανίδης , τερμάτισε στην τρίτη θέση, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Απόστολος Σίσκος πραγματοποίησε Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των Παμπαίδων Α'.

Στα 100m πεταλούδα-γυναικών, η αθλήτρια του συλλόγου μας, Άννα Ντουντουνάκη , τερμάτισε στην πρώτη θέση, προσθέτωντας ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στην συλλογή της αλλά και στο πλούσιο παλμαρέ του ΠΑΟΚ. Στο ίδιο αγώνισμα, η Σωτηρία Νεοφύτου , τερμάτισε στην έκτη θέση.

Στα 1500m ελεύθερο-ανδρών, οι Αστέριος Δαλδογιάννης και Ιωάννης Στάμος , κατέλαβαν την τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Στα 4Χ100 Mixed, η τετράδα του ΠΑΟΚ που αποτελείται από τους Οδυσσέα Μελαδίνη , Δημήτριο Ραγγούση ,Βασίλικη-Σταυρούλα Μπάκα και Κάλια Αντωνίου , κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας! Πάμε ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...