Οι «ασπρόμαυρες» κλήσεις και η Ράτσικα

Ποιοι παίκτες του Δικεφάλου θα αγωνιστούν με το εθνόσημο.
Πηγή: paok24.com
Οι «ασπρόμαυρες» κλήσεις και η Ράτσικα

Aπό paok24.com:Οι Εθνικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών Beach Handball αρχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στη Πάτρα (25-31 Αυγούστου 2019).

Το διάστημα 5-8 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί διεθνές τουρνουά με την συμμετοχή των Εθνικών ομάδων της Κύπρου στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Beach Volley, που θα λειτουργήσει και πάλι μετά από 13 χρόνια, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Στην εθνική ομάδα Beach Handball από πλευράς ΠΑΟΚ το παρών θα δώσουν οι: Τσαναξίδης, Παπαβασίλης, Ελευθεριάδης, ενώ στην αντίστοιχη των γυναικών το εθνόσημο θα φορέσει η Μούρνου που επιστρέφει στον Δικέφαλο.

Στο Πανόραμα μέσω... Εθνικής

Οι κλήσεις της εθνικής ομάδας Beach Handball γυναικών έβγαλαν και... είδηση, αφού η Νίκη Ράτσικα παρουσιάζεται ως παίκτρια του Πανοράματος.

Όπως σας είχε ενημερώσει το PAOK24 η γκολκίπερ του ΠΑΟΚ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα του Πανοράματος, αφού λόγω ακαδημαϊκών υποχρεώσεων αναζητούσε μία ομάδα που δε θα είχε τόσο υψηλούς στόχους όπως ο Δικέφαλος για τη νέα σεζόν.

Βέβαια, η Ράτσικα θα παραμείνει μέλος του ΠΑΟΚ, αφού θα παραχωρηθεί δανεική στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τις επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς των δύο συλλόγων να αναμένονται.

Διαβάστε ακόμη...