Marca: «Συμφωνία Ρεάλ - Φαν Ντε Μπέεκ, απομένει ο Άγιαξ»

Από sdna.gr: Για συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Φαν Ντε Μπέεκ κάνει λόγο η ισπανική Marca σε δημοσίευμά της, τονίζοντας πως απομένουν οι τελικές διαπραγματεύσεις με τον Άγιαξ.
Πηγή: sdna.gr
Marca: «Συμφωνία Ρεάλ - Φαν Ντε Μπέεκ, απομένει ο Άγιαξ»

Μπορεί ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ, να δήλωσε πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να κρατήσουν τον 22χρονο στο δυναμικό της ομάδας, ωστόσο, παραδέχθηκε πως όταν μπαίνουν στο πλάνο ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, τα πράγματα φαντάζουν εξαιρετικά δύσκολα.

Και η αλήθεια είναι πως οι Μαδριλένοι έχουν πάρει... ζεστά το θέμα της απόκτησης του Φαν Ντε Μπέεκ, με την Marca να σημειώνει πως επετεύχθη συμφωνία ανάμεσα στη Ρεάλ και στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα των Ντε Γιονγκ και Ντε Λιχτ.

Οι Ισπανοί παρακολουθούσαν εδώ και μήνες τον Φαν ντε Μπέεκ και τις τελευταίες ημέρες αποφάσισαν να κινηθούν για την απόκτησή του.

Το επόμενο βήμα προκειμένου να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή έγκειται στον Άγιαξ και στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με την Ρεάλ Μαδρίτης. Μια κίνηση που κοστολογείται κάπου κοντά στα 60 με 70 εκατ. ευρώ...

Διαβάστε ακόμη...