Στον ΠΑΟΚ ο Βαγγέλης Λαδιάς

Από acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα στίβου ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον, Βαγγέλη Λαδιά, ο οποίος θα αποτελεί μέρος της... ασπρόμαυρης οικογένειας ως βοηθός προπονητή.
Πηγή: acpaok.gr
Στον ΠΑΟΚ ο Βαγγέλης Λαδιάς

Ο Βαγγέλης ήταν αθλητής του ΑΓΣ Ιωαννίνων και κατέχει το ρεκόρ Ηπείρου στη σφαιροβολία, καθώς και μία δεύτερη Πανελλήνια θέση στο ίδιο αγώνισμα.

Ο γυμναστής από τα Ζαγοροχώρια Ιωαννίνων, θα συνεργαστεί με τους προπονητές του Συλλόγου μας κυρίως στα αγωνίσματα ρίψεων και θα βοηθήσει με τις γνώσεις του από την σχολή των ΤΕΦΑΑ, τους μικρούς αθλητές του τμήματος μας ώστε να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις γύρω από τα αγωνίσματα ρίψεων.

Μετά την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, ο Βαγγέλης Λαδιάς δήλωσε:

«Αποδέχτηκα την πρόταση της Διοίκησης και της εφόρου του τμήματος στίβου κ. Τανιας Κεραμυδά για να συνεργαστώ με τον μεγάλο αθλητικό σύλλογο του ΠΑΟΚ. Είναι τιμή για εμένα προσωπικά και είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη συνεργασία, οπότε θα ήθελα να την ευχαριστήσω ιδιαίτερα. Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βοηθήσω κι εγώ για να αναδείξουμε νέους αθλητές με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ όλη την αθλητική οικογένεια αυτού του τεράστιου συλλόγου που με εμπιστεύτηκαν και έχω σηκώσει ήδη μανίκια για δουλειά. Δυνατά για τον ΠΑΟΚ!».

Καλώς ήρθες Βαγγέλη! Πάμε ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...