Η μεγαλύτερη απειλή για την ΚΑΕ

Απο paok24.com: Το πρόβλημα με τις οφειλές σε παίκτες και ο «ασκός του Αιόλου» με τα ban από τη FIBA
Πηγή: paok24.com
Η μεγαλύτερη απειλή για την ΚΑΕ


Tο πρώτο ban για τον ΠΑΟΚ ήρθε και μπορεί αυτό να είναι για ένα «αστείο» ποσό. Όλοι οι άλλοι που περιμένουν όμως, είναι για μεγαλύτερα ποσά...

Το θέμα που προέκυψε χθες με τον Νέναντ Μιλιένοβιτς και το ban που ήρθε από τη FIBA, για... 1.500 ευρώ, δείχνει για ακόμα μία φορά, την ένδεια στην οποία βρίσκεται η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εδώ και καιρό.

Αν αυτή η χθεσινή εξέλιξη θα αποτελέσει «προάγγελο» και άλλων ανάλογων κινήσεων, από πρώην παίκτες, με σαφώς μεγαλύτερες οφειλές, θα φανεί άμεσα, παρά την προσπάθεια που γίνεται όλο αυτό το διάστημα από κάποιους στην ΚΑΕ, για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο.

Στις προηγούμενες επαφές που έχουν γίνει με την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, έχει παρουσιαστεί κι ένα πλάνο αποπληρωμών, εφόσον μπει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία της ΚΑΕ, προκειμένου να πληρωθούν κάποια χρήματα και να αρχίσουν να «τρέχουν» διακανονισμοί.

Ο κίνδυνος της απαγόρευσης μεταγραφών είναι και ο πιο άμεσος, αυτήν την εποχή για την ΚΑΕ, καθώς αν ο ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν, πρέπει να λειτουργήσει με αυτόν τον περιορισμό, η κατάρτιση του ρόστερ γίνεται ακόμα πιο δύσκολη και οι κίνδυνοι, μεγαλώνουν κι άλλο...

Διαβάστε ακόμη...