Ο ΠΑΟΚ περιμένει και μετρά αντίστροφα για Βέρνμπλουμ (pic)

Από sdna.gr: Ανυπόμονοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προκειμένου να δουν τον Πόντους Βέρνμπλουμ να επιστρέφει στο γήπεδο.
Πηγή: sdna.gr
Ο ΠΑΟΚ περιμένει και μετρά αντίστροφα για Βέρνμπλουμ (pic)

Το μήνυμα στον Σουηδό...

Τα δύσκολα φαίνεται πως έχουν περάσει για τον Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος βρίσκεται στην τελική ευθεία της επιστροφής του...

Περίπου 220 ημέρες μετά τον τραυματισμό - σοκ και την επέμβαση που υποβλήθηκε, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει σκορπίσει χαμόγελα αισιοδοξίας στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ καθώς βρίσκεται σε ένα ικανοποιητικό στάδιο, συμμετέχοντας -πλέον- κανονικά στις προπονήσεις με το υπόλοιπο γκρουπ.

Όλο αυτό το διάστημα, ο Βέρνμπλουμ είχε να διαχειριστεί τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό στην καριέρα του και η αλήθεια είναι πως μόνο εύκολος δεν ήταν ο δρόμος του, έχοντας αρκετά σκαμπανεβάσματα.

Φυσικά, ουδέποτε το έβαλε κάτω, ακόμη και τις ημέρες που ο οργανισμός του δεν αντιδρούσε όπως θα ήθελε, όταν έβλεπε τους γυμναστές αποκατάστασης να τον... ζορίζουν αρκετά, δίνοντας υπόσχεση στον εαυτό του πως η επομένη θα είναι μια καλύτερη ημέρα για εκείνον.

Βάσει της σημερινής του κατάστασης, υπάρχει ικανοποίηση στις τάξεις του Δικεφάλου, κάτι που αποτυπώνεται και στο παρακάτω μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Counting days to see @wernbloom back in action... #PAOK #TheFutureIsHere #OwnTheTop #TheViking

Διαβάστε ακόμη...