Οι πρώτες υποχρεώσεις!

Απο inpaok.com: Αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του μετράει πλέον ο ΠΑΟΚ, αφού από τις αρχές Αυγούστου μπαίνει στην «μάχη» των ευρωπαϊκών παιχνιδιών, ενώ και η έναρξη του πρωταθλήματος δεν είναι μακριά.
Πηγή: inpaok.com
Οι πρώτες υποχρεώσεις!

Ο Δικέφαλος βρίσκεται στην τελική ευθεία για το πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, κόντρα στον Άγιαξ στην Τούμπα, την Τρίτη (6/8, 20:00).

Μια εβδομάδα αργότερα, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα θα ταξιδέψει στο Άμστερνταμ για την ρεβάνς, με το παιχνίδι να έχει οριστεί για την Τρίτη 13 Αυγούστου (η σέντρα στις 21:30, ώρα Ελλάδος).

Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να περάσει το εμπόδιο του «Αίαντα» και προκριθεί στα play off, το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 20 ή 21/8 και η ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα, το διήμερο 27-28/8.

Ωστόσο, αν δεν τα καταφέρει θα συνεχίσει στα play offs του Europa League, τα οποία θα διεξαχθούν στις 22/8 και 29/8 οι ρεβάνς.

Στο ενδιάμεσο θα έχουμε σέντρα και για την ελληνική Super League, αφού το διήμερο 24-24 Αυγούστου, ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό για την αυλαία του νέου πρωταθλήματος, και τις προσπάθειας να διατηρήσει τα σκήπτρα του.

Είναι πιθανό ο Αύγουστος να περιλαμβάνει ακόμα ένα παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, αφού το διήμερο 31/8- 19 οι νταμπλούχοι θα υποδεχθούν τον Πανιώνιο για την δεύτερη αγωνιστική της Super League 1.

Διαβάστε ακόμη...