ΠΑΟΚ: Κρίσιμη ημέρα για τον Πέλκα με φόντο τον Αγιαξ

Απο ethnos.gr: Τα βλέμματα στη πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ θα είναι στραμμένα στον Δημήτρη Πέλκα και την ένταξή του στο κανονικό πρόγραμμα
Πηγή: ethnos.gr
ΠΑΟΚ: Κρίσιμη ημέρα για τον Πέλκα με φόντο τον Αγιαξ

Στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, θα θα ξεκινήσει στις 9:30 και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, ο Δημήτρης Πέλκας θα είναι στο επίκεντρο, καθώς αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την παρουσία του στη πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αγιαξ (6/8). Οι πρώτες ενδείξεις ήταν θετικές καθώς ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά» ναι μεν ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα, όμως σε δυνατούς ρυθμούς και σήμερα θα δοκιμάσει να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο 25χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός είχε αντικατασταθεί λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης με την Φορτούνα Σιτάρντ, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε. Ο έτερος ποδοσφαιριστής που είχε αντικατασταθεί λόγω μικροτραυματισμού ήταν ο Λέο Ζαμπά, που από χθες προπονείται κανονικά. Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει γνωστή η λίστα που θα καταθέσει ο ΠΑΟΚ στην UEFA για τους αγώνες της Γ' προκριματικής φάσης του Champions League.

Χθες, το όνομά του Τσούμπα Ακπομ ενεπλάκη σε μεταγραφικό σενάριο. Στην Αγγλία, καταγράφηκαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Αγγλοθρεμμένος Νιγηριανός βρίσκεται στις λίστες της Γουεστ Χαμ, με τις αναφορές να καταγράφουν τόσο το εντυπωσιακό τελευταίο δείγμα γραφής του, στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Φορτούνα Σιτάρντ, όσο και στην συνολική του παρουσία, ειδικά στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, και την συνδρομή του στην κατάκτηση των δυο εγχώριων τίτλων από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...