Κωδικός: Πρόκριση!

Aπό paok24.com:Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τη συμμετοχή της στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, βρίσκεται η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Κωδικός: Πρόκριση!

Οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας ετοιμάζονται να "πετάξουν" για τις Βρυξέλλες την ερχόμενη Τρίτη, εκεί όπου από τις 7 έως 13 Αυγούστου θα προσπαθήσουν να προκριθούν στους "32" του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας απέναντί τους την "οικοδέσποινα" του ομίλου Άντερλεχτ, την Λίνφιλντ από τη Βόρεια Ιρλανδία και την Κβίνερ από τη Νορβηγία.

Όπως γνωστοποίησε σήμερα ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, το μεσημέρι της Παρασκευής στις 14:00 θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου παρουσία των υπευθύνων της ομάδας, του προπονητικού τιμ και αντιπροσωπείας αθλητριών.

"Την Παρασκευή 2 Αυγούστου και ώρα 13:00, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου ενόψει της συμμετοχής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου στο Champions League.

Η συνέντευξη τύπου θα γίνει στο αθλητικό κέντρο Multisport Indoor Club, Εξοχής 11 στο Ωραιόκαστρο, εκεί οπού οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» θα κάνουν την τελευταία προπόνηση πριν αναχωρήσουν για τις Βρυξέλλες.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, η Διοίκηση, οι υπεύθυνοι του τμήματος, το προπονητικό τιμ και οι αθλήτριες, θα δώσουν το στίγμα της νέας ευρωπαϊκής πρόκλησης για την ομάδα" αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμη...