Ανοίγει τα χαρτιά του ο Φερέιρα

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ, στοχεύοντας σε μία καθαρή νίκη στον πρώτο αγώνα της Τούμπας.
Πηγή: paok24.com
Ανοίγει τα χαρτιά του ο Φερέιρα

Στα τελευταία φιλικά παιχνίδια ο Αμπέλ Φερέιρα έχει δείξει με τις επιλογές του ποιοι παίκτες προηγούνται για τη βασική ενδεκάδα.

Δεν είναι τυχαίο ότι σταδιακά επέλεξε να δώσει μαζεμένα 60λεπτα στους βασικούς του, προετοιμάζοντας τους παίκτες που προηγούνται για το αρχικό σχήμα για τα παιχνίδια με τον Αίαντα.

Ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, με την τετράδα Μάτος-Βαρέλα-Κρέσπο-Γιαννούλης έχουν το προβάδισμα στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή ο Ελ Καντουρί παίζει καταλυτικό ρόλο στην προώθηση του παιχνιδιού και αυτό που απομένει είναι να φανεί αν ο Εσίτι, ο οποίος αποκτήθηκε για να δώσει στο ρόστερ τα χαρακτηριστικά που έλειπαν με βάση αυτά που θέλει ο Φερέιρα, θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα την Τρίτη.

Η αλήθεια είναι ότι ο Νιγηριανός δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και με εξαίρεση ότι θα ήθελε τόσο ο ίδιος όσο και ο τεχνικός του Δικεφάλου να έχει περισσότερο χρόνο με την ομάδα για να δέσει με τους νέους του συμπαίκτες, έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικό στον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ.

Στις πλευρές Μπίσεσβαρ και Ζαμπά προηγούνται, με τον Λημνιό να αποτελεί πάντα μία αξιόπιστη λύση, ενώ η χημεία του Άκπομ με τον Πέλκα σε πιο ελεύθερο ρόλο δείχνει πως οι δύο τους θα κληθούν να απειλήσουν την εστία των Ολλανδών την Τρίτη.

Ο Φερέιρα θα ανοίξει τα χαρτιά του στην πορεία των ημερών και όσο πλησιάζουμε προς το πρώτο παιχνίδι με τον Άγιαξ στην Τούμπα την Τρίτη (20:00), ελπίζοντας ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο όσον αφορά στις επιλογές του από όλο το ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...