Το «αύριο» στον πάγκο και οι επιλογές

Από paok24.com: Εδώ και καιρό, η κατάσταση στην ΚΑΕ παρουσιάζει μια στασιμότητα και τα πάντα, παραμένουν ανοικτά. Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα, εφόσον δρομολογηθούν οι απαραίτητες εξελίξεις, είναι αυτό του προπονητή.
Πηγή: paok24.com
Το «αύριο» στον πάγκο και οι επιλογές

Άπαντες στο μπάσκετ, είναι εν αναμονή της οικογένειας Σαββίδη. Στις επαφές που έχουν προηγηθεί, έχει υπάρξει ενημέρωση για όλα τα ανοιχτά ζητήματα, αντίστοιχα υπήρξε διάθεση για οικονομική στήριξη και πλέον μένει αυτό, να αποτυπωθεί και ουσιαστικά, για να ξεκινήσει η... επανεκκίνηση της ΚΑΕ.

Εφόσον γίνουν αυτά τα βήματα, το επόμενο πιο σημαντικό, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είναι ο επόμενος προπονητής.

Τον προηγούμενο καιρό, διακινούνταν μια βεβαιότητα για τον Κώστα Φλεβαράκη, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κάτι πιο χειροπιαστό, πέρα από αυτό, ως τώρα.

Η επιλογή του Κώστα Χαραλαμπίδη, παραμένει πάντα στα υπ'όψιν, αλλά και αυτή, για να προχωρήσει, πρέπει να ισχύσουν κάποιες προϋποθέσεις, αναφορικά με το οικονομικό-διοικητικό.

Οι μέρες μπορεί να περνούν, αλλά από τους ανθρώπους του Α.Σ., υπάρχει η αισιοδοξία ότι σύντομα, μέσω Σαββίδη, θα υπάρξουν τα χρήματα για να ξεκινήσει το «restart» στην ΚΑΕ...

Διαβάστε ακόμη...