Τα “βαρίδια” και η νέα τακτική

Από sfina.gr: Περιπτώσεις όπως Μουλέν και ο Ουάρντα αποτελούν "βαρίδια" για την ομάδα και παράδειγμα προς αποφυγή για το μέλλον.
Πηγή: sfina.gr
Τα “βαρίδια” και η νέα τακτική

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ πληρώνει κανονικά και με τον νόμο τον Γάλλο και τον Αιγύπτιο για να κάθονται και μάλιστα πληρώνει και γυμναστή για να τους προπονεί και να ξεμουδιάζουν από την καθημερινότητα.

Η απόφαση είναι να ακολουθηθεί ένας νέος δρόμος και να εγκαταλειφθεί η τακτική των 50 παικτών, κυρίως ξένων, που έχουν συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και είναι διασκορπισμένοι δεξιά και αριστερά. Αντίθετα θα δοθεί έμφαση στην αυστηρά επιλεγμένη προώθηση νέων Ελλήνων παικτών από τις ακαδημίες.

Τα συμβόλαια ξένων παικτών που είναι ανενεργοί επιβαρύνουν και το ισοζύγιο στο Financial Fair Play με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να έχει περιορισμούς λόγω παικτών που δεν παίζουν και δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στην ομάδα, αντιθέτως ζημιώνουν τα ταμεία της.

Αυτή η κατάσταση έχει απασχολήσει την διοίκηση και τα αρμόδια στελέχη της ΠΑΕ και αποφασίσθηκε να αντιμετωπιστεί με τον τρόπο που προαναφέραμε.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...