Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο - Χάλκινος ο Μακρής!

Από acpaok.gr : Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών - Γυναικών στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στην πόλη της Πάτρας.
Πηγή: acpaok.gr
Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο - Χάλκινος ο Μακρής!

Σταθερός στο βάθρο των μεταλλίων για άλλη μια φορά ο Μανώλης Μακρής! Ο γιγαντόσωμος αθλητής μας παρά την ιδιαίτερη χρονιά που πέρασε, κατάφερε να προσθέσει άλλο ένα μετάλλιο στη συλλογή του καθώς μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου, κατέκτησε και το χάλκινο στο Πανελλήνιο Ανοιχτού Στίβου κάτι που ήθελε πάρα πολύ και του δίνει μεγάλη δύναμη και όρεξη για τη συνέχεια. Ο Μανώλης κατάφερε να περάσει και στον τελικό του άλματος σε μήκος καταλαμβάνοντας τη 10η θέση στην Ελλάδα.

Έβδομος στην Ελλάδα τερμάτισε ο Ευθύμης Καραγιώργος στο αγώνισμα των 400μ. με εμπόδια.

Η Φωτεινή-Χριστίνα Μίζιου εξασφάλισε τη συμμετοχή της σε άλλους δύο τελικούς Πανελληνίου Πρωταθλήματος, αυτούς του μήκους και του τριπλούν, ολοκληρώνοντας τον αγώνα της στη 12 θέση και στα δύο αγωνίσματα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιάννης Μανταρτζίδης που στον τελικό του άλματος τριπλούν πήρε τη 10η θέση αλλά στο άλμα εις μήκος στάθηκε άτυχος με 3 άκυρες προσπάθειες.

Ο Στέφανος Τσολακίδης επίσης στον τελικό του επι κοντώ κατέλαβε την 13η θέση και ο Νίκος Πέτρου τη 15η.

Ο Λευτέρης Λαμπίδης στον τελικό της Σφαιροβολίας κατετάγη στην 11η θέση ενώ ο Βασίλης Μπαρμπεράκης τερμάτισε στα 400μ. με νέο ατομικό ρεκόρ και πολύ καλή εμφάνιση.

Στο άλμα τριπλούν αγωνίστηκε ο Γιώργος Μπουλγκουρίδης που για μία θέση έμεινε εκτός τελικού. Ο αθλητής μας αγωνίστηκε επίσης στο άλμα σε μήκος. Ομοίως και ο Στυλιανός Τσοχατζής.

Στον προκριματικό γύρω του άλματος σε μήκος αγωνίστηκε και η Νίκη Ιακωβίδου.

Η Στέλλα Σμαραγδή έκανε άλλον έναν αγώνα στο άλμα σε μήκος εν όψει της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ, δείχνοντας σε καλή κατάσταση.

Η Εύη Μακρή για άλλη μια φορά συγκίνησε με την εμφάνισή της. Η αθλήτρια του συλλόγου μας μετά από 3 χειρουργεία στο γόνατο και 3 χρόνια αγωνιστικής αποχής, κατάφερε όχι μόνο να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά να αντεπεξέλθει κιόλας αφού προκρίθηκε στον τελικό του άλματος τριπλούν και εν τέλει ολοκλήρωσε τον αγώνα της στην 9η θέση στην Ελλάδα.

Η εμφάνιση της Κατερινιώτισσας αθλήτριας είναι σίγουρα άξια λόγου καθώς είναι η έννοια των λέξεων «επιμονή», «υπομονή», «θέληση» και «προσπάθεια», εφόδια πολύ σημαντικά για τον αθλητισμό αλλά και για τη ζωή. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το τμήμα στίβου είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθετών αγωνισμάτων, το ερχόμενο σαββατοκύριακο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης και μετά ολοκληρώνεται και τυπικά η φετινή αγωνιστική σεζόν στίβου.

Τον απολογισμό της χρονιάς, έκανε η έφορος του τμήματος Στίβου, Τάνια Κεραμυδά, η οποία δήλωσε:

«Τέλος της αναγνωριστικής μου χρονιάς και οι σκέψεις μου μόνο καλές μπορούν να είναι. Ξεκινήσαμε με κατακόρυφη άνοδο ακαδημιών σε έμψυχο δυναμικό καθώς από 300 περίπου παιδάκια που στελέχωναν τις ακαδημίες μέχρι πέρσι , καταφέραμε φέτος να ξεπεράσουμε τα 600. Προσθέσαμε κι εμείς τα δικά μας πρώτα λιθαράκια για τη βελτίωση του τμήματος, ξεκινώντας με ρεκόρ 20ετιας στη συνολική βαθμολογική συγκομιδή των διασυλλογικών πρωταθλημάτων. Πολλές προκρίσεις για τα πανελλήνια πρωταθλήματα τη φετινή χρονιά, διακρίσεις και ελαφριά βαθμολογική συνολική άνοδος και σε αυτά. Αυτό που δίνει αισιόδοξες νότες για τη συνέχεια είναι ότι παρουσιάστηκε πάρα πολύ σημαντική άνοδος στις ηλικίες των Παμπαίδων-Παγκορασίδων όπου και αυτός ήταν ο κύριος σκοπός μας καθώς σηματοδοτούν το μέλλον του τμήματος σε σημαντικό βαθμό. Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και με κάποιες πολύ έξυπνες και δυνατές προσθήκες που θα γίνουν τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη, από τη νέα αγωνιστική σεζόν αναμένονται ενδιαφέρουσες ημέρες για το τμήμα. Ευχαριστώ τους άριστους προπονητές μας για τη συνεργασία και ιδιαίτερα τον τεχνικό μας σύμβουλο κ. Ανέστη Μανταρτζίδη που είναι δίπλα μου πρωί και βράδυ ακούραστος και πορευόμαστε μαζί ενώνοντας τις γνώσεις και την τεράστια αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ, τον Παναγιωτίδη Παναγιώτη, τους αθλητές μας για τη μοναδική σχέση που έχουμε αναπτύξει και τα έντονα συναισθήματα και φυσικά τον Πρόεδρο κ. Κατσαρή και όλη τη διοίκηση του ΠΑΟΚ που είναι ο πιο σημαντικός συνδετικός κρίκος αφού πάντα στέκονται στο πλευρό μας δίνοντας μας τα απαραίτητα εφόδια αλλά και την απαραίτητη δύναμη να συνεχίζουμε και να προχωράμε προς την κατεύθυνση που αξίζει σε αυτή την τεράστια ομάδα. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα, πάντα με σεβασμό απέναντι στο αθλητικό πνεύμα και ιδεώδες, με ταπεινότητα, αφοσίωση και σταθερότητα, ωστε να φτάσει το τμήμα στίβου εκεί που του αξίζει. ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!».

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές μας! Παμε ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...