Ωμή παρέμβαση Αυγενάκη στον πειθαρχικό κώδικα ποδοσφαίρου!

Από sdna.gr : Ο Λευτέρης Αυγενάκης τηλεφώνησε στον Βαγγέλη Γραμμένο και ζήτησε να μην περάσουν οι αλλαγές στον πειθαρχικό κώδικα που προέβλεπε τα πρωταθλήματα να κρίνονται μόνο μέσα στα γήπεδα, χωρίς δηλαδή αφαιρέσεις βαθμών.
Πηγή: sdna.gr
Ωμή παρέμβαση Αυγενάκη στον πειθαρχικό κώδικα ποδοσφαίρου!

Μετά τις πρώτες αναγνωριστικές εβδομάδες, η πρώτη παρέμβαση του νέου υφυπουργού αθλητισμού είναι γεγονός. Μια παρέμβαση μάλιστα έξω από το όριο των αρμοδιοτήτων του καθώς ο Λευτέρης Αυγενάκης ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να μην περάσει την ελάφρυνση ποινών για θέματα συμπεριφορών και βίας.

Ορθά μάλιστα -καθώς πρόκειται για ζήτημα που εντάσσεται στην πρωτοβουλία ενός συντεταγμένου κράτους- επισήμανε ότι πρέπει να μπει φραγή στο θέμα της πολυιδιοκτησίας. Ένα θέμα βέβαια που δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να πάρει έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Κι ενώ όλες οι ομάδες είχαν συμφωνήσει στο ζήτημα της ελάφρυνσης των ποινών μην μπορώντας πλέον να αντέξουν τις αφαιρέσεις βαθμών που τους στερούσαν όσα κέρδιζαν στο γήπεδο, ο Αυγενάκης στην επικοινωνία του με τον Γραμμένο προχώρησε σε ωμή παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου ζητώντας να μην καταργηθούν οι ποινές. Εν ολίγοις οι θέσεις των ομάδων να κρίνονται έξω από τις τέσσερις γραμμές, ανάλογα με τις αποφάσεις των αθλητικών δικαστών, τις εκθέσεις της Αστυνομίας και γιατί όχι, της Πολιτείας...

Διαβάστε ακόμη...