Καθοριστική εβδομάδα για τα τηλεοπτικά

Απο paok24.com: Ζητείται λύση και ο χρόνος πιέζει
Πηγή: paok24.com
Καθοριστική εβδομάδα για τα τηλεοπτικά

Η αλλαγή κυβέρνησης έχει φέρει και διαφοροποίηση στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι ελληνικές ομάδες που είχαν δώσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα τους στην ΕΡΤ.

Εκτός από το... σκάνδαλο να πολεμηθεί λυσσαλέα ο νταμπλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ για να μη βρει τηλεοπτική στέγη, πρόβλημα υπάρχει και με τις ομάδες που αναζητούν ένα σημαντικό έσοδο για τη βιωσιμότητα τους και βλέπουν την ΕΡΤ να τους κλείνει την πόρτα σε μία περίοδο που είναι δεμένα τα χέρια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην τρέχουσα εβδομάδα θα υπάρξουν διαδοχικές συναντήσεις ανάμεσα στις ΠΑΕ, την πλευρά του Υφυπουργού ΑΘλητισμού, αλλά και των εκπροσώπων τηλεοπτικών σταθμών, ελεύθερων και συνδρομητικών.

Στόχος είναι να βρεθεί μία λύση για να μην τιναχθεί η έναρξη του πρωταθλήματος στον αέρα.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, δεν έχει υποκύψει ούτε στον πόλεμο που δέχτηκε από αυτούς που απολάμβαναν εκατομμύρια από την κρατική τηλεόραση για χρόνια, ούτε από χαμηλές οικονομικές προτάσεις που έχει δεχτεί και δεν αξίζουν καν την προσοχή των ανθρώπων του Δικεφάλου, καθώς υποτιμούν τη σπουδαία επένδυση που γίνεται εδώ και χρόνια στο ασπρόμαυρο αγωνιστικό τμήμα.

Ο χρόνος πιέζει και σύντομα πρέπει να βρεθεί μία λύση, οπότε μένει να φανεί αν ο κύκλος επαφών αυτής της εβδομάδας θα δώσει λύσεις. Τόσο για τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ όσο και για τις υπόλοιπες άστεγες έως σήμερα ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...