Εντυπωσίασε ο Γαϊτανίδης

Από thessports.gr: Ο Αντώνης Γαϊτανίδης ήταν μια από τις μεγάλες εκπλήξεις της φετινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, που διεξάχθηκε σε δυο «δόσεις» στην Ολλανδία, πρώτα στο Άπελντοορν και στην συνέχεια στο Χορστ.
Πηγή: thessports.gr
Εντυπωσίασε ο Γαϊτανίδης

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου, που πέρσι ήταν ένα από τα κύρια «γρανάζια» της Κ19 του Πάμπλο Γκαρσία που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα, είδε το όνομα του στην αποστολή της προετοιμασίας.

Μάλιστα, υπό της οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα κλήθηκε να αντεπεξέλθει σε έναν νέο ρόλο, αυτόν του δεύτερου επιθετικού και τα κατάφερε εξαιρετικά, αναγκάζοντας τον Πορτογάλο προπονητή του Δικεφάλου να αποθεώσει δημόσια την νοοτροπία του.

Το, καλός εννοούμενο ποδοσφαιρικό θράσος του 19χρονου ποδοσφαιριστή δεν έκανε εντύπωση μόνο στους θεατές, αλλά ακόμα και στα μέλη της ομάδας.

Χαρακτηριστικό είναι το ότι υπήρχαν έμπειροι ποδοσφαιριστές που έλεγαν για τον νεαρό τους συμπαίκτη, πως με την γενικότερη παρουσία του δίνει την αίσθηση ότι ήταν από... παλιά μέλος της πρώτης ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Γαϊτανίδης, μαζί με τους Θεοχάρη Τσιγγάρα και Γιάννη Μιχαηλίδη θα είναι οι τρεις, προερχόμενοι από την περσινή Κ19, που θα μείνουν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, μετά από σχετική απόφαση του Αμπέλ Φερέιρα.

Διαβάστε ακόμη...