Ο απολογισμός της Κεραμυδά (pic)

Απο inpaok.com: Τον δικό της απολογισμό έκανε για τον πρώτο χρόνο στο τμήμα στίβου, η έφορος Τάνια Κεραμυδά ολοκληρώνοντας τον πρώτο της χρόνο ως έφορος στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Ο απολογισμός της Κεραμυδά (pic)

Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Και κάπου εδώ, η πρώτη μου χρονιά στο τιμόνι του Τμήματος Στίβου του ΠΑΟΚ έφτασε στο τέλος της!

Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές της ομάδας που δέχτηκαν το πλάνο μου.. Θέλω να τους ευχαριστήσω που δέχτηκαν εμένα την ίδια ..

Με τα καλά μου και με τα στραβά μου!

Ευχαριστώ τους αθλητές για τα συναισθήματα που μου πρόσφεραν όλη τη χρονιά και με έκαναν να αισθάνομαι πάλι όπως τότε που ήμουν αθλήτρια. Απλά τώρα νομίζω πως είναι λίγο πιο έντονο.. Μου είχε λείψει!

Ευχαριστώ πολύ τους παλιούς παράγοντες και προπονητές του χώρου και όλων των ομάδων, που με δέχτηκαν και εκείνοι και με συμβούλευσαν χωρίς δεύτερη σκέψη όσες φορές χρειάστηκε.

Τέλος, ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο και όλα τα μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους διότι χωρίς αυτούς τους ανθρώπους δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί τίποτα. Ίσως κάποιους να τους στεναχώρησα.. Να είναι σίγουροι ότι δεν έγινε από κακία, ούτε με δόλο. Ίσως η κακιά στιγμή, ίσως η ένταση μιας στιγμής.. Ποτέ μα ποτέ όμως από κακία!

Εύχομαι υγεία σε όλους μα όλους! Καλή ξεκούραση, καλό καλοκαίρι και ραντεβού από Σεπτέμβρη για τις ακαδημίες μας!

Και φυσικά... ΠΑΟΚΑΡΑ!»

Δείτε το post ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...