“Αυτοί οι τρεις θα αφήσουν εποχή στον ΠΑΟΚ”!

Aπό sfina.gr: Είδε τα δυο τελευταία φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και έχει την εικόνα στο μυαλό του, ο Μιχάλης Λεοντιάδης, ο οποίος την καταθέτει:
Πηγή: sfina.gr
“Αυτοί οι τρεις θα αφήσουν εποχή στον ΠΑΟΚ”!

-"Μου άρεσε πολύ η ομάδα στο ματς με τη Φορτούνα, ήταν καταπληκτική σε κάποιες στιγμές και πιστεύω ότι φέτος θα δούμε καλή μπάλα από την αρχή, γιατί μπήκε και ο Εσίτι, ο οποίος είναι ο κατάλληλος παίκτης στην κατάλληλη θέση. Δεν περνάει από αυτόν, κανένας, είναι πολύ καλή επιλογή, αλλά μου άρεσε ο Ελ Καντουρί. Αυτή είναι επιτέλους η θέση του, εκεί όπου δεν τον έβαλε ποτέ ο Λουτσέσκου και τώρα τον χρησιμοποιεί ο Άμπελ Φερέϊρα, στα "οχτάρια". Εκεί πρέπει να παίζει και θα είναι ο καλύτερος παίκτης".

-"Αυτοί που θα αφήσουν εποχή και να μου το θυμηθείτε θα είναι ο Ζαμπά, ο Άκπομ και ο Πέλκας, είναι φοβεροί φέτος και έχουν μεγάλη όρεξη, θα τους θαυμάσουμε στη διάρκεια της χρονιάς, ενώ μου άρεσε και ο Γιαννούλης, που παίζει πολύ καλά τη θέση. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ εκεί δεν χρειάζεται παίκτη αυτή την ώρα, εκτός εάν πάρει κάποιον δυο φορές καλύτερο του Γιαννούλη".

-"Είδα και το άλο ματς με τους σαουδάραβες και εκεί μπορώ να πω ότι φάνηκε μεταξύ των δυο ομάδων, της απογευματινής και της βραδινής που έπαιξε με τη Φορτούνα, μια σημαντική διαφορά δυναμικότητας. Η βασική ομάδα είναι πολύ πάνω, αλλά υπάρχουν καλοί παίκτες στον ΠΑΟΚ, που μπορούν να βοηθήσουν. Για τον Γαϊτανίδη, να πω ότι είναι μέσα στις φάσεις, σκοράρει, αλλά είναι μικρός ακόμη και ίσως θα μπορέσει να δείξει το ταλέντο του σε παιχνίδια κυπέλλου και σε κάποια εύκολα ματς".

Διαβάστε ακόμη...