Τα δεδομένα για ΠΑΟΚ- Χρυσικόπουλο και... μνηστήρες

Από sdna.gr: Οι περσινές εξαιρετικές εμφανίσεις του Λίνου Χρυσικόπουλου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχουν τραβήξει τα... βλέμματα αρκετών ομάδων εντός και εκτός συνόρων.
Πηγή: sdna.gr
Τα δεδομένα για ΠΑΟΚ- Χρυσικόπουλο και... μνηστήρες

Ωστόσο η περίπτωση του 26χρονου φόργουορντ δεν είναι τόσο απλή...

Σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια εμπλέκεται το όνομα του Κερκυραίου φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Λίνου Χρυσικόπουλου, μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανε πέρσι αγωνιζόμενος με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τελευταίο αυτό της ενδεχόμενης απόκτησης του από την ΑΕΚ.

Η Ένωση ενδιαφέρεται να εντάξει στο ρόστερ της τον 26χρονο μπασκετμπολίστα, μετά και το τέλος της συνεργασίας της με τον Ντούσαν Σάκοτα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι απλή υπόθεση.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος, παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ από την περασμένη σεζόν, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2020.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι, παρά τα οφειλώμενα που υπάρχουν προς το πρόσωπο του τα οποία είναι... απροσδιόριστα πολλά, σε περίπτωση που ο παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται σε άλλη ομάδα υπάρχουν δύο ενδεχόμενα.

Το πρώτο είναι να κάνει προσφυγή για να διεκδικήσει μέσω της δικαστικής... οδού την ελευθερία του. Ακόμα και αν έπαιρνε μια τέτοια απόφαση ωστόσο, δεν θα έμενε απευθείας ελεύθερος αλλά θα έπρεπε να ακολουθήσει μια συγκεκριμένη διαδικασία η οποία απαιτεί κάποιον χρόνο.

Η δεύτερη περίπτωση είναι να γίνει πρόταση στον ΠΑΟΚ και ο παίκτης να αγωνιστεί στον επόμενο σταθμό της καριέρας του με τη συγκατάθεση του Δικεφάλου. Μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν έχει γίνει κάποια «κρούση» στην ομάδα, αλλά και οι ίδιοι οι επιτελείς των «ασπρόμαυρων» δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν εύκολα τον παίκτη. Αντίθετα, επιθυμούν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες προκειμένου να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους, θέτοντας μάλιστα ως προτεραιότητα το συγκεκριμένο ζήτημα.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω έχουν ως βασική προϋπόθεση και την ίδια την επιθυμία του έμπειρου φόργουορντ να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο, ο ίδιος όμως μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει πάρει την τελική του απόφαση, αλλά και η ΑΕΚ δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον παίκτη παρά μόνο έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της.

Το ενδεχόμενο να βρεθεί άμεσα λύση για τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στους «ασπρόμαυρους» φαίνεται πολύ... μακρινό, αν παρόλα αυτά κάτι τέτοιο συμβεί είναι δεδομένο ότι θα είναι στο... χέρι του Δικέφαλου να διατηρήσει τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο στο ρόστερ του και να αποκτήσει και αυτούς που θέλει. Όσο όμως δεν υπάρχει κάποια λύση και οδεύουμε προς το τέλος του καλοκαιριού, ο «κίνδυνος» για απώλειες αυξάνεται.

Διαβάστε ακόμη...