Στέλνουν Αλμπουκέρκε στον ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Η χρυσή Ολυμπιονίκης του 2008 και καλύτερη πασαδόρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος FIVB το 2010, έρχεται στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους.
Πηγή: paok24.com
Στέλνουν Αλμπουκέρκε στον ΠΑΟΚ!

Η Καρολίνα Αλμπουκέρκε είναι σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους η «εκλεκτή» των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τη βασική θέση της πασαδόρου τη νέα σεζόν, στην οποία ο Δικέφαλος θα αγωνίζεται στη Volleyleague γυναικών.

Πρόκειται για μία αθλήτρια με σπουδαίες «παραστάσεις» με την εθνική ομάδα της χώρας της, έχοντας κατακτήσει δεκάδες μετάλλια και ατομικές διακρίσεις με το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο να ξεχωρίζει.

Σε συλλογικό επίπεδο, η Καρολίνα Αλμπουκέρκε έχει περάσει από αρκετές ομάδες της Βραζιλίας, πανηγυρίζοντας και εκεί αρκετές επιτυχίες σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο.

Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν για την Osasco/Audax στη Βραζιλία, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από το ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μούρθια.

Παρά τα 42 της χρόνια η Βραζιλιάνα παραμένει μία εξαιρετική παίκτρια, που με την εμπειρία της μπορεί να ηγηθεί μίας ομάδας και να την κατευθύνει από τη θέση της πασαδόρου.

Μένει να φανεί εάν το σενάριο που κυκλοφόρησε από τη Βραζιλία έχει βάση, αφού από πλευράς ΠΑΟΚ για την ώρα τηρούν σιγή ιχθύος για τη συγκεκριμένη περίπτωση παίκτριας.

Διαβάστε ακόμη...