Ουάρντα: «Είστε τυχεροί που δεν είμαι στην Ολλανδία»

Από paok24.com: Και όμως! Ο Αμρ Ουάρντα εμφανίστηκε ξανά! Όχι βέβαια στην Ολλανδία, ούτε στην Τούμπα, ούτε στη Νέα Μεσημβρία! Που; Στο... αγαπημένο του Instagram!
Πηγή: paok24.com
Ουάρντα: «Είστε τυχεροί που δεν είμαι στην Ολλανδία»

Νωρίτερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ "ανέβασε" στον λογαριασμό της στο Youtube τα καλύτερα στιγμιότυπα από την... βραδιά τραγουδιού στην Ολλανδία, ανεβάζοντας επιλεγμένα κομμάτια του... επικού βίντεο και στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram!

Eκεί, σχολίασε αρχικά ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σχολιάζοντας "μπράβο δον Ομάρ Ελ Καντουρί" θέλοντας να επιβραβεύσει τον Μαροκινό χαφ για τη νίκη του στην "ασπρόμαυρη"... eurovision, όμως "χτύπησε" και ο Αμρ Ουάρντα!

"Είναι τυχεροί που δεν είμαι εκεί (dibidibidai)" έγραψε χαρακτηριστικά ο Αιγύπτιος που εξακολουθεί να προπονείται μόνος του συνεχίζοντας παράλληλα τις διακοπές του.

Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, ενδεχομένως και ο Ουάρντα να έχει δίκιο σε ότι αφορά τις πιθανότητές του να κέρδιζε τον διαγωνισμό τραγουδιού, ωστόσο ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ιδιότητα που ο Αιγύπτιος δεν φρόντισε να επιβεβαιώσει...

Διαβάστε ακόμη...