«Ευχαριστώ την οικογένεια του ΠΑΟΚ, καλή επιτυχία στον Ατρόμητο»

Από sdna.gr: Το μήνυμα καρδιάς του Δημήτρη Χατζηισαΐα από την Τουρκία μέσα από το SDNA.
Πηγή: sdna.gr
«Ευχαριστώ την οικογένεια του ΠΑΟΚ, καλή επιτυχία στον Ατρόμητο»

Το «ευχαριστώ» στον ΠΑΟΚ, στην οικογένεια Σαββίδη και φυσικά οι θερμότερες ευχές του στον Ατρόμητο με φόντο την ευρωπαϊκή του «μάχη».

Ο ΠΑΟΚ του έδωσε την ευκαιρία να κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα. Να αγωνιστεί με το Δικέφαλο στο στήθος. Την ομάδα που έμαθε και αγάπησε από μικρός χάρη στον πατέρα του. Η Τούμπα τον... μάγεψε χρόνια πριν και αυτά που φανταζόταν από πιτσιρικάς πήραν σάρκα και οστά.

Για εκείνον δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο τους αλλά μικρές παύσεις για το εις το επανιδείν. Προτού ανοίξει τη νέα σελίδα στην καριέρα του, υπάρχουν κάποια ευχαριστώ που οφείλει: «Στον ΠΑΟΚ έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα. Και φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΠΑΟΚ για όλα αυτά τα χρόνια. Τους εύχομαι τα καλύτερα και μόνο επιτυχίες για τη νέα σεζόν. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον κ.Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του. Ξέρουν εκείνοι...».

Η επόμενη ημέρα θα τον βρει στην Ρίζεσπορ μετά τη συμφωνία που προέκυψε ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την τουρκική ομάδα, με τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια: «Για μένα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με την μεταγραφή μου στην Ρίζεσπορ. Είχα διάφορες προτάσεις αυτό το καλοκαίρι αλλά επιλέξαμε μαζί με τους εκπροσώπους μου ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για μένα. Μια νέα πρόκληση λοιπόν...».

Φυσικά από το μήνυμά του δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ατρόμητος, εκεί όπου βρήκε μια δεύτερη οικογένεια που τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Μαζί με τα ευχαριστώ και οι ευχές για καλή επιτυχία: «Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στον Ατρόμητο και συγκεκριμένα στον κ.Σπανό και στον κ.Αγγελόπουλο τους οποίους ευχαριστώ -επίσης- από καρδιάς για τις δύο τελευταίες πετυχημένες χρονιές που είχαμε. Θέλω να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο σημαντικό παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας...».

Διαβάστε ακόμη...