Σπάει τα… κοντέρ o Εσίτι

Από sfina.gr : Εντυπωσίασε με τα φυσικά του προσόντα και την σωματοδομή του ο Άντερσον Εσίσι από την πρώτη ημέρα των προπονήσεων με την φανέλα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sfina.gr
Σπάει τα… κοντέρ o Εσίτι

Έσπασε… τα κοντέρ στις εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, πριν υπογράψει, έχοντας δείκτες σε άριστη κατάσταση σε όλους τους τομείς. Ήδη, από το πρώτο διπλό στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση ο Αμπέλ Φερέιρα άρχισε να τον προετοιμάζει για τον πρώτο αγώνα με τον Άγιαξ, τοποθετώντας τον δίδυμο στα χαφ με τον Ομάρ Ελ Καντουρί, κάτι που επιβεβαιώνει το χθεσινό ρεπορτάζ της «Live».

Στο εσωτερικό διπλό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είδαν έναν τύπο, οποίος παρότι μυϊκά «χτισμένος», έτρεχε σαν «μηχανάκι» και βρισκόταν παντού, παίζοντας με δύναμη και ποδοσφαιρικό τσαμπουκά και κυνηγώντας κάθε φάση. Φάνηκε από τη πρώτη στιγμή της παρουσίας του στο Χορστ πως η προσαρμογή του θα είναι πολύ γρήγορη, αφού μιλάει αγγλικά, αλλά και πορτογαλικά και συνεννοείται άμεσα με το τεχνικό τιμ, τον τεχνικό διευθυντή και τους αρκετούς Βραζιλιάνους και Πορτογάλους του ΠΑΟΚ.

Όπως είναι λογικό, βέβαια, «κόλλησε» περισσότερο με τον συμπατριώτη του Τσούμπα Άκπομ, αν και ήταν άνετος στην επικοινωνία με όλα τα μέλη της ομάδας. Σημειώνουμε, ότι ο Εσίτι στην διάρκεια του 4ετούς συμβολαίου που υπέγραψε στον ΠΑΟΚ θα φοράει για πρώτη φορά στην καριέρα του το νούμερο «24», παρότι το «44» που φορούσε στη Γάνδη ήταν διαθέσιμο στον Δικέφαλο του Βορρά.

Σε μεταγραφικό επίπεδο μετά την προσθήκη του Εσίτι που έκλεισε το κενό στα αμυντικά χαφ αναμένεται και η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, με τα ονόματα του Τζέφερσον της Σπόρτινγκ και του ελεύθερου Κοεντράο να παραμένουν στο προσκήνιο χωρίς να αποκλείεται τελικά και μία τρίτη λύση.

Διαβάστε ακόμη...