Ολα ανοικτά για αριστερό μπακ, με Κοεντράο και άλλες περιπτώσεις

Από ethnos.gr: Ο 31χρονος Πορτογάλος δεν έχει πει «όχι» στους «ασπρόμαυρους», που έχουν στη λίστα τους τουλάχιστον άλλα δυο ονόματα για τη θέση.
Πηγή: ethnos.gr
Ολα ανοικτά για αριστερό μπακ, με Κοεντράο και άλλες περιπτώσεις

Η μοναδική μεταγραφική εκκρεμότητα, με βάση τα όσα είχαν ειπωθεί δια στόματος Μάριο Μπράνκο στην παρουσίαση του Αμπέλ Φερέιρα δε είναι άλλη από αυτή του αριστερού μπακ. Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για την απόκτηση του Φάμπιο Κοεντράο, με τον Πορτογάλο να ταξιδεύει πριν από μια εβδομάδα για τη Θεσσαλονίκη και να αναχωρεί το πρωί της επόμενης μέρας χωρίς να μετουσιώσει την συμφωνία στο οικονομικό (που είχε επιτευχθεί πριν την έλευσή του στην Ελλάδα) σε υπογραφές συμβολαίων.

Εκτοτε, ο Κοεντράο είχε μια γεμάτη εβδομάδα, με το όνομά του να φιγουράρει στις λίστες της Πόρτο, και τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ήταν έτοιμος να πάρει το στυλό στο χέρι όταν οι «Δράκοι» έκαναν πίσω λόγω των έντονων διαμαρτυριών των φιλάθλων της ομάδας για συμπεριφορές του Κοεντράο σε αγώνες εναντίον της Πόρτο.

Η πόρτα του ΠΑΟΚ για τον Κοεντράο δεν έχει κλείσει, όμως την ίδια στιγμή οι νταμπλούχοι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις. Στην Ισπανία, καταγράφηκαν δημοσιεύματα που «φωτογράφιζαν» τον «Δικέφαλο του Βορρά» για τους Γκιγιέρμο Αράνα και Νάτσο Μαρτίνεθ

Ο Γκιγιέρμο Αράνα, 22 χρόνων, Βραζιλιάνος, ανήκει στην Σεβίλλη, στην οποία έχει μετρήσει 25 συμμετοχές τον 1,5 χρόνο στον οποίο βρίσκεται εκεί, έχοντας μεταγραφεί από την Κορίνθιανς. Ο Νάτσο Μαρτίνεθ, 30 χρόνων, Ισπανός, μετρά 59 συμμετοχές την τελευταία διετία, στην οποία βρίσκεται στην Βαγιαδολίδ.

Σε Ισπανικά ΜΜΕ, για τα ονόματα των δυο ακραίων μπακ καταγράφηκε, για τον πρώτο «ενδιαφέρον» και για τον δεύτερο «πρόταση» δυο μεγάλων Ελληνικών ομάδων.

Διαβάστε ακόμη...