Κάστρο: «Όλα είναι ανοιχτά για ΠΑΟΚ και Κοεντράο»

Από sdna.gr: Ο τεχνικός διευθυντής της Λεϊσόες, Αντρέ Κάστρο, είναι ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζει καλά τον Φάμπιο Κοεντράο και μέσω δηλώσεων του αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος μπακ ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Κάστρο: «Όλα είναι ανοιχτά για ΠΑΟΚ και Κοεντράο»

Την επιθυμία του Κοεντράο να συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της Λεϊσόες Αντρέ Κάστρο, τονίζοντας πως ο έμπειρος αμυντικός θεωρεί τον Δικέφαλο ιδανική λύση για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν χρειάζεται να πω πολλά για το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του Φάμπιο Κοεντράο. Έχει κατακτήσει τα πάντα».

Για την Πόρτο και τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ: «Η Πόρτο δεν συνεχίζει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη αλλά έχει πολλές προτάσεις από ομάδες. Μία από αυτές είναι και ο ΠΑΟΚ με τον οποίο είχε συμφωνήσει στο οικονομικό. Ήταν όμως το οικογενειακό του πρόβλημα που τον έκανε δισατακτικό.

Πολύ σημαντικό είναι το θέμα του σχολείου καθώς θέλει να μην έχουν πρόβλημα η κόρη του και ο γιος του με την προσαρμογή τους και την εκπαίδευσή τους».

Αν υπάρχει πιθανότητα να αναζωπυρωθεί η προοπτική συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ: «Ο Φάμπιο ήθελε πολύ να παίξει στον ΠΑΟΚ, όλα είναι ανοιχτά να παίξει στον ΠΑΟΚ καθώς το ελληνικό πρωτάθλημα έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια».

Τι είπε ο ίδιος ο Κοεντράο για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη επιλογή που έχει όπως είπε ο Κοεντράο γατί είναι ευνοϊκές όλες οι συνθήκες. Και σαν ομάδα αλλά και για τη διαβίωσή του παρά το πρόβλημα με το σχολείο που σκέφτεται...».

Όσα ειπώθηκαν για τις ιατρικές εξετάσεις και το αν κόπηκε σ' αυτές: «Δεν πέρασε από ιατρικές εξετάσεις καθόλου γιατί δεν υπήρξε επίσημη πρόταση της Πόρτο. Ο Κοεντράο είναι έτοιμος να αγωνιστεί, προπονείται και το μόνο που μένει, είναι και να μάθει τους συμπαίκτες του».

Διαβάστε ακόμη...