Ιβάν – Μαρινάκης 2-0! Το μήνυμα που εστάλη…

Από sfina.gr : Μετά την αλλαγή της Κυβέρνησης, υπήρξαν διάφορες “κραυγές” από την πλευρά του Πειραιά ότι “τώρα θα δείτε τι θα γίνει και πώς θα κυριαρχήσουμε…”
Πηγή: sfina.gr
Ιβάν – Μαρινάκης 2-0! Το μήνυμα που εστάλη…

Μόνο που, τα πράγματα έρχονται κάπως διαφορετικά, γι αυτό τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας Μαρινάκη άρχισαν ήδη να ξεφωνίζουν τη Νέα Δημοκρατία, η οποία προφανώς και δεν ακολουθεί τις επιθυμίες του αφεντικού.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό, ο Ιβάν Σαββίδης, χωρίς να ασχολείται, έχει πετύχει δυο νίκες έως τώρα, σε θέματα που είχε προχωρήσει επί της προηγούμενης Κυβέρνησης και θα τα ολοκληρώσει η παρούσα!

Το πρώτο θέμα ήταν η πρόθεση της Κυβέρνησης να πλησιάσει τον Σαββίδη για την ΔΕΗ, αφού θεωρείται ο μοναδικός εν δυνάμει επενδυτής στη Βόρεια Ελλάδα και το δεύτερο που προκύπτει είναι ότι ήδη έχει σταλεί το μήνυμα από τα αρμόδια υπουργεία Οικονομικών, Περιβάλλοντος, Πολιτισμού-Αθλητισμού και Υποδομών, ότι “από τα πρώτα θέματα, με τα οποία θα ασχοληθεί η νέα Κυβέρνηση είναι το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, για να υπογράψει το χωρικό σχέδιο και να δοθούν όλες οι απαραίτητες άδειες για να αρχίσει το έργο”!

Ουσιαστικά, αυτό θα είναι και το πρώτο μεγάλο έργο που θα αρχίσει στην Θεσσαλονίκη το 2020…

Ο Ιβάν πέτυχε το 2-0 έναντι του Μαρινάκη, που φυσικά δεν θέλει σε καμία περίπτωση την πρόοδο στη Θεσσαλονίκη, παρά μόνο στον Πειραιά!

Διαβάστε ακόμη...