Η καλύτερη τριάδα τερματοφυλάκων στον ΠΑΟΚ!

Από sfina.gr:Τα πρώτα συμπεράσματα από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ σχετικά με τους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ, είναι ότι θα γίνει φοβερή μάχη για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ, όπου φέτος ο Πασχαλάκης θα έχει σοβαρό και υγιή ανταγωνισμό.
Πηγή: sfina.gr
Η καλύτερη τριάδα τερματοφυλάκων στον ΠΑΟΚ!

Πέρσι υπήρχε ο Ρέϊ, που έμενε μόνο για το συμβόλαιο 1 εκ. ευρώ και τα δωρεάν μαθήματα Αγγλικών που έκανε αυτός και η γυναίκα του, με λεφτά του ΠΑΟΚ, σε λίγο θα πάρει και το… Lower, ενώ το μόνο που ήξερε να λέει όταν ήρθε από την Αργεντινή, ήταν «Yes» και «Νο»!

Υπήρχε ο Γλύκος, που επίσης έμενε για τα λεφτά, δεδομένου ότι πουθενά αλλού δεν θα μπορούσε να βρει αυτό το συμβόλαιο (800.000) και να κάθεται πίνοντας καφέδες στην Αριστοτέλους, αλλά και ο Σιαμπάνης, που σκεφτόταν πώς θα πάει στο Πασαλιμάνι, για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, άρα κανένας ουσιαστικά από αυτούς τους τρεις, δεν σκεφτόταν ότι θα μπορούσε να παίξει στον ΠΑΟΚ.

Παρ΄ όλα αυτά, ο Πασχαλάκης έκανε και καταπληκτικά παιχνίδια και δικαίως ήταν ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας, αλλά τώρα, φαίνεται ότι τόσο ο Ζίφκοβιτς, όσο και ο Μελίσσας, ήρθαν για να παίξουν!

Και οι τρεις, μαζί με τον Πασχαλάκη, που είναι επίσης καλός στην προετοιμασία, κάνουν τον προπονητή να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, γιατί βλέπει ότι η απόδοσή τους στις προπονήσεις και στα φιλικά είναι άριστη, ενώ ο Πασχαλάκης, που πέρσι έκανε και κάποια «τραβηγμένα» πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχει σοβαρευτεί και δίνει μεγάλη βαρύτητα στην προετοιμασία, γιατί όπως καταλαβαίνει, θα είναι δύσκολη η διατήρηση της θέσης αυτής, εάν κάνει έστω και ένα σοβαρό λάθος!

Τρεις τερματοφύλακες πολύ καλού επιπέδου (έκπληξη ο Μελίσσας), μια θέση κάτω από τα γκολπόστ του νταμπλούχου ΠΑΟΚ. Ποιος θα την κερδίσει;

Το διάστρεμμα που υπέστη ο Μελίσσας δεν αποτελεί λόγο ανησυχίας, θα επανέλθει δυναμικά.

Διαβάστε ακόμη...