Βγήκε το... διαζύγιο!

Από paok24.com: Ουσιαστικά, ο Εβγέν Χατσερίδης έπαψε να είναι μέλος της "ασπρόμαυρης" οικογένειας πριν καν ολοκληρωθεί η περσινή σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Βγήκε το... διαζύγιο!

Το μόνο που απέμενε για να "αποχαιρετήσει" ο Ουκρανός τον ΠΑΟΚ και το αντίστροφο ήταν η λύση του συμβολαίου του υψηλόσωμου στόπερ...

"Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών αποδέχτηκε και αναγνώρισε τη συναινετική λύση συμβολαίου του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Yevgen Khacheridi με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από 18/07/2019" αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ σήμερα το μεσημέρι, με την οποία κλείνει οριστικά για τον ΠΑΟΚ το κεφάλαιο Χατσερίδης, έναν χρόνο μετά την έλευσή του στην Τούμπα.

Σε αυτό το διάστημα, ο Ουκρανός στόπερ φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε 11 επίσημα παιχνίδια και με εξαίρεση την παρουσία του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βασιλεία, λόγω του τραυματισμού του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην προθέρμανση, η προσφορά του ήταν ελάχιστη, σε συνδυασμό και με το "βασιλικό" του συμβόλαιο!

Χάρη στον ειδικό όρο που έβαλε στο συμβόλαιό του Χατσερίδη η Μαρία Γκοντσάρεβα, που έδινε το δικαίωμα του ΠΑΟΚ να λύσει το συμβόλαιο του σε περίπτωση που δεν "έπιανε" συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών την περσινή σεζόν, ο Δικέφαλος απαλλάχθηκε από ένα "βαρύ" συμβόλαιο και έναν ποδοσφαιριστή που ουδέποτε "κόλλησε" με τον σύλλογο, με χαρακτηριστικό να είναι πως με δική του απόφαση ο Ουκρανός στόπερ δεν έδωσε το "παρών" στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και στη φιέστα που ακολούθησε, ενώ την ώρα που οι συμπαίκτες του αγωνίζονταν με την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ίδιος βρίσκονταν διακοπές στις... Μαλδίβες!

Διαβάστε ακόμη...