Αυτό παθαίνει ο Άγιαξ μετά από εκπληκτική πορεία στην Ευρώπη…

Απο sfina.gr: Η περσινή καταπληκτική πορεία του Άγιαξ στην Ευρώπη και ο αποκλεισμός στις καθυστερήσεις του ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ από την Τότεναμ, έδειξε ότι η ομάδα έφτασε στο ανώτερο σημείο διάκρισης, θα μπορούσε να παίξει τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο, αλλά...
Πηγή: sfina.gr
Αυτό παθαίνει ο Άγιαξ μετά από εκπληκτική πορεία στην Ευρώπη…

Πρέπει να σημειωθεί κάτι, σημαντικό, κατά την εκτίμησή μας: Ο Άγιαξ κάθε 7-8 χρόνια ετοιμάζει μια ομάδα με σχέδιο και πλάνο, να πετύχει ευρωπαϊκή διάκριση και να πουλήσει έναν ή δυο παίκτες για να βγάλει την επόμενη πενταετία!

Αυτό έγινε και τώρα, που μπόρεσε να αξιοποιήσει την πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη με πώληση δυο παικτών, όπως ο Ντε Λιχτ και ο Ντεγιόνγκ, βάζοντας στα ταμεία του πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Η ιστορία μας έχει διδάξει όμως, ότι ο Άγιαξ μετά από μια πετυχημένη χρονιά στην Ευρώπη, την αμέσως επόμενη χρονιά είναι μέτριος και αποκλείεται εύκολα!

Δεν σημαίνει τίποτα αυτό, αλλά ίσως επειδή φεύγουν με πώληση οι κορυφαίοι παίκτες του (όπως και τώρα) χάνει πάρα πολύ από την δυναμική του και δέχεται ήττες από μικρότερης εμβέλειας ομάδες.

Λέτε να διατηρηθεί η παράδοση, αρχής γενομένης από τις 6 Αυγούστου στην Τούμπα;

Διαβάστε ακόμη...