Κυριάκος: «Έχουμε μάθει στο do or die»

Από sfina.gr: Τις σκέψεις του για τις αναμετρήσει απέναντι στον Άγιαξ εξέφρασε μέσω Facebook ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.
Πηγή: sfina.gr
Κυριάκος: «Έχουμε μάθει στο do or die»

Αναλυτικά τα όσα σημείωσε:

Μου είναι αδύνατον να μην παρακολουθώ στενά την κοινή γνώμη γύρω από τον ΠΑΟΚ και τα όσα λέγονται για την κλήρωση με τον Άγιαξ.

Το ποδόσφαιρο είναι μια δυναμική διαδικασία. Είναι ανούσιο να θεωρείς πως η ΜΠΑΤΕ π.χ. στην μεγάλη της ευκαιρία για είσοδο στους ομίλους του Ch. L. θα είναι η ίδια που πετύχαμε πέρυσι στα χαμηλότερου κινήτρου ματς των ομίλων του Europa.

Με την ίδια λογική, ο ΠΑΟΚ δεν θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ της άγνοιας κινδύνου και του nothing to lose ενθουσιασμού των προημιτελικών και των ημιτελικών του πρόσφατου Ch. L. αλλά μια πιο κυνική και ανέτοιμη φυσιολογικά ομάδα.

Ο ίδιος ο ΠΑΟΚ δεν ξέρουμε καν ακόμη τι αντίδραση θα βγάλει μετά τις κομβικές αλλαγές του καλοκαιριού. Θα είναι σίγουρα πληρέστερος, περισσότερο χρόνο προετοιμασμένος και έμπειρος σε αγώνες do or die, τους οποίους δίναμε εδώ και δυο χρόνια συνεχώς.

Άρα ούτε αποκλεισμένοι είμαστε (άλλωστε πέρυσι προτιμούσαμε τον Άγιαξ από τη Βασιλεία, εμείς οι...πονηροί), ούτε με την τύχη μας να τα βάζουμε.

Οι υπερβάσεις και οι ηρωικές μάχες αφήνουν ειδικό βάρος στη φανέλα ακόμη κι αν χαθούν. Κάναμε αγώνα να φτάσει ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται ανάμεσα σε μεγαθήρια.

Νομοτελειακά θα αρχίσει να τα βλέπει και στα μάτια με την οργάνωση που πια έχει!

Θα προσπαθήσω να μη χαλάσω την παράδοση και να βρίσκομαι στο Άμστερνταμ για ακόμη μια φορά!

Διαβάστε ακόμη...